Murgeanu, AUDIAT la DNA într-un NOU dosar!

Murgeanu, AUDIAT la DNA într-un NOU dosar!

Răzvan Murgeanu, fost consilier de stat în cadrul Administraţiei prezidenţiale în mandatul lui Traian Băsescu, a ajuns vineri la sediul DNA pentru a da explicații în fața procurorilor într-un dosar de corupție. Potrivit unor surse, Răzvan Murgeanu ar avea calitatea de suspect în acest dosar. 

Răzvan Murgeanu a fost consilier de stat în cadrul Administraţiei prezidenţiale în mandatul lui Traian Băsescu din iunie 2013 până în luna octombrie a anului 2014. 

Anterior funcţiei deţinute la Cotroceni, Murgeanu a fost viceprimar al Capitalei, iar în perioada 2009-2013 secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, condus de Elena Udrea până în 2012.

Numele lui Răzvan Murgeanu a fost vehiculat în mai multe dosare de retrocedări dubioase.

Răzvan Murgeanu este bănuit a fi autorul unui tun imobiliar scandalos în timpul scurtului său mandat de viceprimar al Capitalei. Este vorba  de un schimb de terenuri între două zone de Capitală. Mai exact, Murgeanu a fost de acord ca doi samsari imobiliari să primească, în schimbul a nouă hectare de teren în zona Plumbuita, 24 de hectare în zona Fabrica de Glucoză. Şi asta nu e tot. Unul dintre beneficiarii schimbului pe care Murgeanu şi-a pus semnătura în ultima zi de mandat este milioanarul lui Traian Băsescu, Puiu Popoviciu.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu, la șapte ani de la divorț

2 Uff, găina bătrână se screme să pară „bună”...

3 Într-un gest fără precedent, toți europarlamentarii români cer șefei Comisiei mai multe posturi pentru români …

4 ULTIMA ORĂ Grave nereguli în calculul pensiilor militare: unele pensii din MAI sunt prea mari, cele din MApN s…

5 ALERTĂ Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, Ioana Băsescu, 5 ani de închisoare în dosarul fin…