Musk spune că nu va exista libertate absolută de exprimare peTwitter. Va fi format un consiliu de moderare a conținutului

Musk spune că nu va exista libertate absolută de exprimare peTwitter. Va fi format un consiliu de moderare a conținutului

Pe rețeaua de socializare Twitter va apărea un consiliu care va modera conținutul, a anunțat vineri Elon Musk, care a achiziționat recent rețeaua de socializare.

Foto: Shutterstock

"Twitter va forma un consiliu de moderare a conținutului cu o mare varietate de opinii. Până la convocarea acestui consiliu, nu se vor lua decizii majore cu privire la conținut sau restabilirea conturilor [interzise]", a scris omul de afaceri pe pagina sa de socializare.

Musk a scris anterior că Twitter ar trebui să fie un forum onest pentru numărul maxim de persoane cu o mare varietate de convingeri, a comentat omul de afaceri joi despre achiziția companiei cu sintagma „pasăre în libertate”.

La rândul său, Bloomberg a transmis că Twitter intenționează să anuleze blocarea permanentă a conturilor. Vineri, contul cântărețului american Kanye West a fost deblocat, contul fostului președinte american Donald Trump urmează să fie deblocat pe 31 octombrie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”