Mutu (Dinamo) - Toți jucătorii sunt sub lupă, în iarnă unii vor pleca

Mutu (Dinamo) - Toți jucătorii sunt sub lupă, în iarnă unii vor pleca

Managerul general al clubului de fotbal Dinamo București, Adrian Mutu, a anunțat luni, într-o conferință de presă, că toți jucătorii din lot sunt în prezent evaluați, iar în iarnă unii dintre aceștia vor fi lăsați să plece pentru a aduce 3-4 fotbaliști care să aducă un plus echipei.

"În iarnă o să evaluăm jucătorii pe care îi avem pentru că nu suntem mulțumiți de ceea ce se întâmplă acum la noi. Toți jucătorii sunt sub lupă, ne vom gândi foarte bine pe cine ținem și cui îi dăm drumul la iarnă. Vrem să întărim echipa și să ne îndeplinim obiectivul din acest sezon. Avem un buget OK, nu e nici foarte mare, dar nici foarte mic. Vor fi jucători care vor pleca și vor veni alții. Poate domnul Negoiță se mai chinuie puțin și ne mai dă niște bani și să putem face și transferuri. Nu vreau să mai schimbăm ca în trecut. Adică să plece 14-15 jucători să și să vină alți 14-15. Vreau doar să aduc 3-4 care să intre, să joace și să aducă un plus echipei", a spus managerul general.

Întrebat dacă postul antrenorului Ioan Andone este amenințat de rezultatele slabe ale echipei din ultima perioadă, Mutu a răspuns: "E normal să fie o oarecare presiune. Noi credem în antrenorul nostru, dar sperăm ca rezultatele să fie altele de acum încolo. Eu sunt supărat pe situația echipei, pe locul din clasament, pe perioada prim care trecem. Sper ca antrenorul nostru să aibă puterea să scoată echipa din această situație până la iarnă".

În ceea ce îl privește pe Ciprian Marica, atacant care și-a anunțat retragerea din activitate, Adrian Mutu a afirmat că îi urează succes în tentativa sa de a câștiga alegerile pentru președinția FRF din 2018.

"Am auzit (n.r. — de retragerea lui Ciprian Marica), am avut ani buni la națională cu el, sper să fie OK pentru că am înțeles că are unele probleme de sănătate. Îmi pare rău, păcat, cred că dacă nu avea aceste probleme mai putea să mai joace. A fost un atacant foarte bun pentru echipa națională, am dat foarte mult goluri împreună. Ar fi interesant să fie și el în organigrama clubului Dinamo, dar în ultimul timp am văzut că se duce mai mult la meciurile Stelei. Nu știu, am înțeles că el vrea să candideze la președinția federației. Îi urez baftă și sper să aibă succes. Eu îi susțin pe toți candidații, cine va veni sper să continue drumul bun început de domnul Burleanu", a precizat Mutu.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa