Mutu are poprire pe salariu. Alexandra Dinu l-a învins în instanță. Nu a plătit pensia alimentară de ani buni

Mutu are poprire pe salariu. Alexandra Dinu l-a învins în instanță. Nu a plătit pensia alimentară de ani buni

Adi Mutu, antrenorul formației Rapid București, a primit o lovitură din partea Alexandrei Dinu. „Briliantul” a pierdut procesul intentat de fosta soție pentru neplata pensiei alimentare. Sentinţa definitivă vine la patru ani de la chemarea lui Mutu în instanţă pentru plata pensiei alimentare

.

Adrian Mutu și Alexandra Dinu s-au căsătorit în 2001. Mariajul lor a durat 2 ani. Arhivă Adevărul

Adrian Mutu (43 de ani) a fost informat zilele trecute de instanţa Judecătoriei Buftea că trebuie să-i plătească fostei sale soţii, Alexandra Dinu, 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Pentru a se asigura că antrenorul Rapidului va plăti pensia alimentară restantă pentru fiul său, Mario, judecătorii au pus poprire pe jumătate din salariul său.

Sentinţa vine la patru ani de la chemarea lui Adrian Mutu în instanţă pentru plata pensiei alimentare, când s-a si obţinut o sentinţă definitivă. Acum, la sentinţa dată de Judecătoria Buftea, Adrian Mutu are termen cinci zile pentru a face apel. Fostul mare internaţional român făcuse cerere pentru amânarea popririi. Pe 9 septembrie 2022, Mario a împlinit 20 de ani.

Mario Mutu a împlinit 20 de ani în luna septembrie. Foto Arhivă Adevărul

Mario Mutu a împlinit 20 de ani în luna septembrie. Foto Arhivă Adevărul

E căsătorit a treia oară

Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 19/2016 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei. Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 27/2018 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei.

Obligă terţul poprit să plătească creditoarei, suma reprezentând 1/2 din veniturile salariale lunare nete pe care terţul poprit le datorează debitorului începând cu data comunicării adresei de înfiinţare a popririi, 11.03.2022. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a terţului poprit”, se arată în decizia instanței, publicată de Fanatik.

Alexandra a dovedit instanţei încă din 2018 că Mutu nu a mai plătit pensia alimentară din 2014 şi a obţinut o hotărâre definitivă şi executorie, dar până acum nu a recuperat banii. În afara Alexandrei, Adrian Mutu a mai fost căsătorit şi cu Consuelo Matos, cu care are două fete, iar acum este însurat cu Sandra Mutu, cu care are un băiat.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Foarte interesante amănunte! / Păcăliți de ucraineni și de hărțile vechi și depășite, rușii trag după ținte false și se omoară între ei

5 Profesorul Vlad Ciurea / Creierul are cinci dușmani!