Mutu' de la Cotroceni începe să INSPIRE FRICĂ!

Mutu' de la Cotroceni începe să INSPIRE FRICĂ!

Președintele Klaus Iohannis începe să prindă și pricepere și putere. Iar bilanțul primilor doi ani de mandat și-l va face en fanfare, cu multe scalpuri atârnate la brăcinar. Cei care s-au avântat să-l trateze ca pe un președinte ratat au început deja să tremure deși se dau cornute turbate pe la Antena3 sau RTV. Iar circumstanțele din „circul politic” îl întăresc pe zi ce trece. Mai ales că nu joacă după modelul Băsescu, adică folosindu-se de intrigi între persoane și sărind cadrul instituțional.

Nu, Iohannis nu s-a băgat în rahaturi de alcov. Chiar și cu Coldea, spun sursele noastre, a avut un dialog civilizat și a stabilit un calendar de ieșire din scenă. Lucru care ar urma să se petreacă după votarea în Parlament a noului Guvern. Adică în prima parte a lui 2017. Mai are STS. Însă, în pofida jocurilor pe care le face Marcel Opriș, un fidel al lui Băsescu, nu s-a grăbit să-l schimbe. Și numai vreun pocinog major l-ar face pe Iohannis să-i radă genuncii în condițțile în care se apropie alegerile generale și STS joacă un rol important. Sau, poate că tocmai de aceea...

Conform estimărilor actuale, Iohannis are deja numele viitorului prim-ministru pe masă. Și multe nume de miniștri noi. Care să completeze viitorul guvern al lui Dacian Cioloș. Nici vorbă de PNL sau oricare alt partid care și-a mai asumat guvernarea până acum! Acesta este scenariul care-i îngrozește pe șobolanii politicii românești. Vor muri de inaniție vânați de procurorii DNA! Asta înseamnă pentru ei încă 4 ani de opoziție.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

2 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!

3 Ultimele informații certe

4 Da, e fata lui Țiriac! / Voi realizați că miliardarul s-a dus cu Laurette la Mamaia?

5 Un imbecil sinistru! Aceasta este adevărata față a PSD! Niște grohăitori în cloaca de prostie pe care au între…