Mutu' de la Cotroceni începe să INSPIRE FRICĂ!

Președintele Klaus Iohannis începe să prindă și pricepere și putere. Iar bilanțul primilor doi ani de mandat și-l va face en fanfare, cu multe scalpuri atârnate la brăcinar. Cei care s-au avântat să-l trateze ca pe un președinte ratat au început deja să tremure deși se dau cornute turbate pe la Antena3 sau RTV. Iar circumstanțele din „circul politic” îl întăresc pe zi ce trece. Mai ales că nu joacă după modelul Băsescu, adică folosindu-se de intrigi între persoane și sărind cadrul instituțional.

Nu, Iohannis nu s-a băgat în rahaturi de alcov. Chiar și cu Coldea, spun sursele noastre, a avut un dialog civilizat și a stabilit un calendar de ieșire din scenă. Lucru care ar urma să se petreacă după votarea în Parlament a noului Guvern. Adică în prima parte a lui 2017. Mai are STS. Însă, în pofida jocurilor pe care le face Marcel Opriș, un fidel al lui Băsescu, nu s-a grăbit să-l schimbe. Și numai vreun pocinog major l-ar face pe Iohannis să-i radă genuncii în condițțile în care se apropie alegerile generale și STS joacă un rol important. Sau, poate că tocmai de aceea...

Conform estimărilor actuale, Iohannis are deja numele viitorului prim-ministru pe masă. Și multe nume de miniștri noi. Care să completeze viitorul guvern al lui Dacian Cioloș. Nici vorbă de PNL sau oricare alt partid care și-a mai asumat guvernarea până acum! Acesta este scenariul care-i îngrozește pe șobolanii politicii românești. Vor muri de inaniție vânați de procurorii DNA! Asta înseamnă pentru ei încă 4 ani de opoziție.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Asta e de DNA! Citiți de unde vine bogăția Liei Savonea! Ea e cea care l-a salvat pe Vântu!

2 S-o salte procurorii, că n-are imunitate! Dăncilă, denunțată de Dragnea pentru fraudă cu bani europeni! Acest …

3 VIDEO Domeniul „Mama sunt eu” / Așa ne-a furat PSD, pe față, rânjind în batjocură!

4 Pinochio s-a întors! Ponta a cerut 3 ministere la negocierile cu Orban! Cel mai important: Apărarea!

5 Priviți, oameni buni! Da, Dăncilă este încălțată de o biată sclavă de pe plantațiile PSD! Vaca asta s-o crede …

recomandări

Te ia DNA: Laura Corina Georgescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I