Mutu' de la Cotroceni începe să INSPIRE FRICĂ!

Președintele Klaus Iohannis începe să prindă și pricepere și putere. Iar bilanțul primilor doi ani de mandat și-l va face en fanfare, cu multe scalpuri atârnate la brăcinar. Cei care s-au avântat să-l trateze ca pe un președinte ratat au început deja să tremure deși se dau cornute turbate pe la Antena3 sau RTV. Iar circumstanțele din „circul politic” îl întăresc pe zi ce trece. Mai ales că nu joacă după modelul Băsescu, adică folosindu-se de intrigi între persoane și sărind cadrul instituțional.

Nu, Iohannis nu s-a băgat în rahaturi de alcov. Chiar și cu Coldea, spun sursele noastre, a avut un dialog civilizat și a stabilit un calendar de ieșire din scenă. Lucru care ar urma să se petreacă după votarea în Parlament a noului Guvern. Adică în prima parte a lui 2017. Mai are STS. Însă, în pofida jocurilor pe care le face Marcel Opriș, un fidel al lui Băsescu, nu s-a grăbit să-l schimbe. Și numai vreun pocinog major l-ar face pe Iohannis să-i radă genuncii în condițțile în care se apropie alegerile generale și STS joacă un rol important. Sau, poate că tocmai de aceea...

Conform estimărilor actuale, Iohannis are deja numele viitorului prim-ministru pe masă. Și multe nume de miniștri noi. Care să completeze viitorul guvern al lui Dacian Cioloș. Nici vorbă de PNL sau oricare alt partid care și-a mai asumat guvernarea până acum! Acesta este scenariul care-i îngrozește pe șobolanii politicii românești. Vor muri de inaniție vânați de procurorii DNA! Asta înseamnă pentru ei încă 4 ani de opoziție.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un s…

4 VIDEO Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. Imagini cu „pădurea” de excavatoare şi camioane mob…

5 Hoții României! Curtea de Conturi și AEP îngroapă PSD! Plăți fără documente și semnătură, sume publice și priv…

recomandări

Te ia DNA: Bucur Ionel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Există un site care face review-uri la cei mai buni burgeri și arată delicios