N-o să credeți, dar este Nicoleta Luciu!

N-o să credeți, dar este Nicoleta Luciu!

Nicoleta Luciu a revenit în atenția oamenilor după ce a participat la o prezentare de moda în calitate de model. Spre ghinionul ei, apariția să nu a fost pe placul fanilor, care i-au spus cuvinte grele, scrie protv.ro .

Apariția Nicoletei Luciu, în vârstă de 42 de ani, vine în cadrul prezentării de modă a noii colecții a designerului român Liza Panait, ce a avut loc la Palatul Mogoșoaia. Fotografia cu ținuta purtată de vedetă a fost distribuita pe contul de Facebook al designer-ului, alături de o descriere detaliată a rochiei:

„Nicoleta Luciu este inspirată ca de obicei în alegerea ținutei. Aici prezintă o rochie elegantă și sofisticată. Este confecționată din dantelă neagră și are o jupă aurie care oferă un aspect luxuriant și strălucitor. Franjurii de la umeri și poale creează o mișcare fluidă și spectaculoasă, în timp ce forma asimetrică a fustei oferă o notă de unicitate chic.

Pensele marcate cu șnur prețios subliniază linia corpului, accentuând formele feminine. Această rochie poate fi purtată la orice eveniment special, fie că este vorba de o nuntă, o petrecere sau o cină elegantă. Cu siguranță vei atrage toate privirile!”, a transmis creatoarea de modă, potrivit Libertatea.

Însă, în ciuda descriei minuțioase legată de eleganța ținutei, fanii Nicoletei Luciu nu i-au apreciat apariția. Aceștia i-au demontat întreaga ținută, de la cocul "bătrânicios", machiaj și rochia în sine:

„Inspirată?! Arată că o babă! (…) Chiar nu o avantajează deloc. Nici culoarea, nici forma rochiei. Și nici prezentarea! URÂTĂ! Nicoleta, refuză lucrurile bătrânicioase! (…) Inspirată că de obicei și tot că de obicei cu mâinile în șold ca o precupeață pusă pe harță o, Doamne! (…) N-are nicio legătură cu ce a fost… și-a făcut operații care au banalizat-o. E că o nașă mare – așteaptă perinița! Nici nu pot să mă uit la fotografii”.

Sursă foto: Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Cântăreața ucraineană Inna Voronova riscă 8 ani de închisoare după ce a filmat și apoi a distribuit videoclipuri cu apărarea antiaeriană a Ucrainei

2 Surprize, surprize / „Omul cu gaura” din ANAF face nuntă la hotelul unui „mare contribuabil”, apropiat de OMV!

3 Liderul nord-coreean Kim Jong-Un are două mari vicii / Raport oficial al de agenților secreți din Coreea de Sud

4 ​„Sindromul Ucraina”, bomba cu ceas pe care armata rusă încearcă să o ascundă sub preș

5 VIDEO „A început faza a doua” / Rebelii anti-Putin au intrat din nou pe teritoriul Federației Ruse