Nadia Comăneci: Ar fi fantastic ca România să câştige Fed Cup, Simona Halep îşi doreşte foarte mult

Nadia Comăneci: Ar fi fantastic ca România să câştige Fed Cup, Simona Halep îşi doreşte foarte mult

Fosta campioană olimpică Nadia Comăneci a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că ar fi fantastic ca echipa de tenis a României, ajunsă în faza semifinalelor, să câştige trofeul Fed Cup, precizând că Simona Halep îşi doreşte foarte mult acest lucru.

"Nu ştiu dacă ajung la Paris în perioada respectivă (n.r. - la meciul Franţa - România din semifinalele Fed Cup) pentru că am câteva evenimente la care trebuie să particip şi nu ştiu cum le leg pe toate. Dacă se potriveşte vin. Dar încerc să ajung la Roland Garros. Ar fi fantastic ca România să câştige Fed Cup, ştiu că Simona îşi doreşte foarte mult. Ar fi bine pentru sport, pentru România, e bine din toate punctele de vedere", a spus ea.

Nadia Comăneci a precizat că se uită la meciurile Simonei Halep, dar nu le comentează cu ea. "Simona nu mă sună să îmi ceară sfaturi, mai mult ne dăm mesaje. Ea este ocupată mai mult cu turneele ei. Ştie că atunci când am timp mă uit la meciurile ei. Am văzut şi ieri meciul, mi-a părut rău, dar asta face parte din sport, o dată câştigi, o dată pierzi. Însă eu nu comentez cu ea tehnica ei, pentru că ea face acest sport de la 5 ani. E ca şi cum ea ar veni să îmi spună mie ce trebuie făcut la Tsukahara, la sărituri. Deci nu intrăm în detalii de acest gen, este o amiciţie de fete. Eu nu-i dau niciun sfat decât dacă e legat de shopping, deşi ea se descurcă şi acolo", a menţionat Nadia Comăneci.

"Ştiu că Simona vrea să participe şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo. E foarte bine, pentru că ar fi o medalie pe care şi-ar pune-o lângă trofeele câştigate de ea până acum", a adăugat fosta gimnastă.

Întrebată dacă ştie de faptul că Alexandru Mitriţă va evolua în campionatul de fotbal al Statelor Unite ale Americii după transferul la New York City FC, Nadia Comăneci a răspuns: "Nu ştiam. Dar e extraordinar să vină un sportiv român să joace în Statele Unite. L-am avut şi pe Ghiţă Mureşan în NBA, e fantastic. Le dă copiilor o motivaţie că pot ajunge în NBA sau la un club de fotbal de acolo. Noi nici nu ne gândeam la aşa ceva acum 40 de ani. Poţi să fii talentat la orice sport".
AGERPRES (A-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa