Napoli, campioana Italiei după 33 de ani! Fanii napoletani au dat startul petrecerii cu 5 etape înainte de final

Napoli, campioana Italiei după 33 de ani! Fanii napoletani au dat startul petrecerii cu 5 etape înainte de final

Napoli a obținut singurul punct de care mai avea nevoie pentru a deveni matematic campioana Italiei, în Serie A.

FOTO EPA EFE

Sărbătoarea a început în rândul fanilor napoletani care au pus capăt unei secete de peste 33 de ani în campionatul intern. Ultima oară când Napoli cucerea titlul se întâmpla în 1990, cu Diego Maradona în echipă. Regretatul fotbalist este serbat și astăzi la Napoli.

Disputa dintre Udinese și Napoli a fost urmărită cu sufletul la gură de cei mai înfocați fani ai napoletanilor. Foarte mulți au mers să își susțină echipa pe terenul celor de la Udinese, în timp ce majoritatea fanilor au umplut stadionul din Napoli, numit Diego Maradona, unde au privit partida pe un ecran uriaș.

Sărbătoarea celor de la Napoli a fost umbrită inițial de golul marcat de Udinese în minutul 13, prin Sandi Lovric. În repriza secundă, Victor Osimhen a devenit eroul campioanei cu un gol care a adus primul titlu după 33 de ani.

Napoli este matematic campioană deși au mai rămas 5 etape de disputat în Serie A. Elevii lui Luciano Spalletti au acumulat 80 de puncte, cu 16 mai mult decât ocupanta poziției secunde, Lazio.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”