Năstase și Halep au participat la parada militară, Hagi și Nadia au urat "La Mulți Ani" românilor pe internet

Năstase și Halep au participat la parada militară, Hagi și Nadia au urat "La Mulți Ani" românilor pe internet

Ilie Năstase și Simona Halep au participat joi la parada militară de Ziua Națională de la Arcul de Triumf din Capitală, în timp ce alte personalități sportive, precum Gheorghe Hagi și Nadia Comăneci, au urat "La Mulți Ani" românilor pe internet.

General în rezervă, fostul tenisman Ilie Năstase a venit îmbrăcat la paradă în uniformă militară, iar jucătoarea Simona Halep a urmărit defilarea celor peste 3.000 de soldați români pe sub Arcul de Triumf din tribuna invitaților.

La rândul său, fosta gimnastă Nadia Comăneci a scris un mesaj de "La Mulți Ani" pe contul său de Twitter, atașând o fotografie în care apare în fața unui brad împodobit îmbrăcată într-o bluză neagră cu bandă tricoloră.

De asemenea, Gheorghe Hagi a urat românilor "La Mulți Ani", postând pe contul său oficial de Facebok o poză din perioada în care era căpitanul echipei naționale.

Adrian Mutu, în prezent manager general al clubului de fotbal Dinamo București, a scris pe același site de socializare mesajul: "Mândru că sunt român!"

Jucătorul de tenis Horia Tecău a ținut și el să sărbătorească Ziua Națională, postând pe Facebook o fotografie de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro în care apare alături de partenerul său de dublu, Florin Mergea, purtând un steag tricolor. "Acest drapel... Să te ridic cât mai sus, acolo unde te văd eu! La Mulți Ani, România! Îți mulțumesc pentru tot ce îmi oferi!", este mesajul lui Tecău de Ziua Națională a României.

AGERPRES (AS-editor: Marius Țone, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale