Natalie Ester, necruțătoare cu fotoșopatele Bianca Drăgușanu și Loredana Chivu!

Natalie Ester, necruțătoare cu fotoșopatele Bianca Drăgușanu și Loredana Chivu!

Natalie Ester, actriță la Teatrul Evreiesc de Stat, a postat pe pagina sa de pe Facebook constatarea pe care a făcut-o după ce, mai întâi le-a admirat frumusețea unor femei cunoscute în România.

"În viitorul apropiat, prevăd că numai culoarea părului va face diferența dintre femei.

Mă uit la o femeie foarte frumoasă și mă minunez, că-s două.

Ce se întâmplă cu identitățile?", a scris actrița pe pagina sa de pe Facebook.

În cele două poze care însoțesc postarea apar Bianca Drăgușanu și Loredana Chivu.

"Sunt foarte frumoase! Dar de ce se renunță la originalitate?", a completat Natalie Ester, într-un comentariu.

"Suntem așa frumoase și naturale, cu imperfecțiuni"

În comentarii, toată lumea dezaprobă corectarea imperfecțiunilor prin operații.

"Părerea mea e ca sunt frumoase în fotografii, în realitate, cred ca e prea mult, piele prea întinsă, perfectă exagerat de perfecta, când, până la urmă, suntem asa frumoase și naturale cu imperfecțiuni...dar nah...fiecare cum se simte bine, și dacă ele se simt bine așa, e în regulă."

"Se renunță la a te iubi pe tine mai mult ca pe ceilalți, la a căuta în exterior ceea ce se găsește în interior sau la a imita o persoană faimoasă, publică.

Toată industria filmului hollywoodiană și a fotbalului, ajutată în primul rând de Coco Chanel, dar și proprietarii agențiilor de modeling i-au provocat pe oameni să se mascheze în ceva atipic lor."

"Pentru că originalul nu este la fel de frumos ca ceea ce se obține prin chirurgie plastică, chirurgii și stomatologii știu cum arată perfecțiunea.

"Am stat de vorbă cu două doamne perfecte. Vârsta, era imposibil sa o determini, deci scopul era atins. Dar, după câteva fraze, m-am simțit....incomodă, ca si cum vorbeam cu ceva ireal."

"Eu cred că-i ceva plan diabolic al breslei chirurgilor."

"Foarte trist că se promovează Barbie din astea,adolescentele din ziua de azi tind majoritatea către așa ceva,vor să arate perfect."

"Trendul asta cu fotoșopul este un pericol major, mai ales pentru adolescente, care vor tinde mereu sa atingă acea "perfecțiune" pe care, din păcate, nu o vor atinge niciodată!

Una e joaca, o poză fotoșopată la mișto, alta e minciuna perpetuată la nesfârșit!

Și lăsând la o parte faptul că eu, mereu când văd pe-aici, doamne fotoșopate (nu numai domnișoare), mă întreb cum fac față propriei imagini, când ies si întâlnesc alți oameni?"

"Nu știu ce găsești frumos la ele, poate faptul că sunt o combinație între om și păpușă de plastic. Frumusețea stă în detaliile proprii iar ale lor sunt universale, create artificial."

"Sunt foarte frumoase, într-adevăr. Ce nu înțeleg este cum de ajung să arate identic, când la origine au trăsături faciale complet diferite: lățimea maxilarelor și a tâmplelor, distanța dintre ochi, mărimea și formă ochilor, formă bărbiei… întreagă structura osoasă, nu doar piramidă nazală care poate fi ajustată.

E o artă a medicilor să folosească materiale genetice atât de diferite și să obțină același produs final.

Doar că, generațiile de fete care se nasc din aceste femei vor arăta că originalul și vor trebui la rândul lor să fie ajustate, ca să nu-și dezamăgească publicul."

"Au prea mulți bani și nu au ce să facă cu ei!"

"Un fenomen foarte trist"

"E o modă, trece și ea."

"Sunt foarte frumoase machiate și fotoșopate! Nu știm cum sunt, de fapt! Ar fi chiar interesant să vezi ce iese de sub bisturiu înainte să adaugi toate alea pe deasupra."

"Pentru că oricum se ocupă cu aceleași lucruri, chiar e indicat să ai o sosie în această industrie. Când e una bolnavă, merge colegă în delegație și nici nu se simte diferența."

"Cred că e doar modă. Dacă analizezi decade din secolul trecut, când fizionomia era asemănătoare și aveau aceeași coafură ți se păreau că sunt aceeași persoană sau înrudite. Poate că acum avem mai puține tipologii, în special pe baza modelelor din social media."

"Nu-mi fac griji, există sentimentul de turmă destul de puternic dar vor există întotdeauna și rebeli…cei cărora le vor place buzele fine și ochii limpezi, fruntea mai lată decît maxilarul inferior… tocmai varietatea da farmec…nuanțele contează."

"E un fenomen foarte trist! Al naibii de trist! Nu ca să fac polemică sau vreo discuție, dar asta se încadrează în standardele lui Buhnici, și probabil din dorința aceea tâmpită de a trăi și a arată altora se ajunge aici! Eu nu cred că o femeie care stă bine cu ea însăși se poate combină în halul asta! Și nu, aici nu e chestie de gelozie, invidie și alte bazaconii pentru-că noi nu am putea fi așa. NU! Fenomenul este preocupant! Problema nu e acum, problema o să fie când corpul/organismul nu o să mai suporte aceste schimbări, și atunci o să îmi fie foarte milă de ele!"

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean

5 Imagini din satelit cu bombardiere capabile să transporte arme nucleare, mutate de Rusia la granița cu Finlanda