Nations League: Elveția câștigă pe terenul Spaniei, Portugalia lui Ronaldo învinge la scor în Cehia

Nations League: Elveția câștigă pe terenul Spaniei, Portugalia lui Ronaldo învinge la scor în Cehia

Sâmbătă seară a avut loc a treia zi consecutivă cu meciuri din Nations League. După surprizele înregistrate joi și vineri, au urmat noi partide în care favoritele au pierdut chiar pe teren propriu.

Nations League FOTO Epa Efe

Elveția a realizat surpriza serii în deplasarea din Spania. Elvețienii au reușit să câștige cu scorul de 2-1 în fața ibericilor. După acest eșec, spaniolii au căzut pe locul secund în Grupa 2 a Ligii A. Pe prima poziție a urcat Portugalia, grație unei victorii la scor în fața cehilor, scor 4-0.

Suedia continuă campania dezastruoasă din Nations League, bifând a patra înfrângere consecutivă. Suedezii au pierdut cu scorul de 4-1 în deplasarea din Serbia. În celălalt meci al grupei a 4-a a Ligii B, Slovenia a reușit să câștige pe teren propriu cu Norvegia, scor 2-1. Norvegieni rămân lideri în această grupă, la egalitate depuncte cu Serbia (10 puncte).

Ucraina și-a revenit după înfrângerea la scor de neprezentare cu Scoția și a câștigat cu 5-0 pe terenul Armeniei. Grație acestei reușite, ucrainenii își consolidează poziția secundă în prima grupă a Ligi B, la doar două puncte în spatele Scoției. În celălalt meci al grupei, Scoția a câștigat cu scorul de 2-1 pe teren propriu cu Irlanda.

În Liga C, Grecia a pierdut surprinzător primele puncte în această campanie de calificare pe terenul Ciprului, scor 0-1. Grecii rămân pe primul loc în grupa 2. Kosovo își păstrează poziția secundă chiar dacă a pierdut în deplasarea din Irlanda de Nord, scor 1-2.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”