Nativii care nu pun preț pe bani. Cine sunt risipitorii zodiacului, pericolele care îi lasă lefteri în următoarele luni

Nativii care nu pun preț pe bani. Cine sunt risipitorii zodiacului, pericolele care îi lasă lefteri în următoarele luni

Prioritățile lor în viață sunt experiențele, călătoriile, micile aventuri sau hobby-urile pe care cheltuiesc mulți bani. Din aceste motive, pentru nativii a 3 zodii, a doua jumătate a anului vine cu probleme mari la capitolul financiar.

Trei zodii nu pun preț pe economisirea banilor FOTO Shutterstock

Berbecul dă ultimul leu pe petreceri

Berbecii nu se uită la bani în a doua jumătate a anului. Nativii acestei zodii sunt destul de dezorganizați și nu au obiective clare în viață. Nu le pasă de carieră, bani sau de confort în propria locuință. Pentru ei contează cel mai mult experiențele de care se bucură și iubirile pasionale, scrie sfatulparintilor.ro

În aceste condiții, risipesc bani pe concerte, sărbători, festivaluri, petreceri cu prietenii, baruri și restaurante.

Nu toți Berbecii sunt la fel. Nativii singuri o au cele mai multe probleme. Cei căsătoriți sunt oarecum feriți de probleme financiare pentru că învață în timp să economisească pentru familie și să fie mai responsabili.

Balanțele nu pun nimic deoparte

Balanța nu pune nimic deoparte în următoarele luni, își dă ultimul leu oe tot felul de lucruri doar pentru că le consideră drăguțe.

În general, acești nativii oscilează când vine vorba de situația lor financiară. Când și cînd reușesc să facă mici economii, dar dacă le merge bine, încep să cheltuiască fără rost.

Totodată, Balantele sunt foarte generoase. Nu se abțin de la nimic: vor să ofere totul copiilor sau partenerilor de viață, începând cu haine scumpe, vacanțe, jocuri, gadgeturi, experiențe unice. Se gândesc prea târziu la economisirea banilor, adică atunci când nu mai au deloc.

Vărsătorul, în topul zodiilor ghinioniste

Vărsătorul va fi întotdeauna în topul zodiilor ghinioniste . Situațiile pe care le provoacă îi aduc schimbări în viață și nu pot ține pasul cu ele. El caută tot timpul un alt loc de muncă și împrumută bani de la prieteni.

În cea dea doua jumătate a lui 2023, principalul obiectiv este să risipească banii. Își fac mereu planuri de călătorie ori ce gadget-uri să mai cumpere. despre economisire, nici nu poate fi vorba. Mulți dintre ei abia se descurcă cu tot felul de împrumuturi.

Astrologii spun însă că în a doua jumătate a anului sunt câteva zodii care au noroc la bani.

Printre acestea se numără Taur, Rac, Leu, Fecioară, Scorpion, Capricorn și Pești. Fiecare dintre aceste 7 zodii au perioade de prosperitate și perioade în care învață treptat să economisească bani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”