NATO: Trump l-a îmbrâncit pe premierul muntenegrean

NATO: Trump l-a îmbrâncit pe premierul muntenegrean

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a îmbrâncit pe premierul Muntenegrului, Dusko Markovic, la summitul NATO de la Bruxelles, transmite Reuters.

În înregistrarea video, devenită virală pe internet, se vede cum Trump vine din spatele lui Markovic și îl dă la o parte din calea sa, trece în față, apoi își aranjează costumul și se așează pentru fotografia de grup mai aproape de secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer, a răspuns la întrebările ziariștilor despre incident că nu a văzut imaginile, dar probabil președintele american se îndrepta spre locul desemnat. Misiunea NATO în Muntenegru nu a răspuns imediat solicitării agenției Reuters de a comenta gestul lui Trump.

Muntenegru urmează să devină luna viitoare cel de-al 29-lea stat membru al Alianței Nord-Atlantice, în ciuda opoziției Rusiei. Misiunea NATO în Muntenegru.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ultimele informații din sondaje / PNL este pe trend crescător / PSD băltește la 25 / 26% / Mari emoții în zona partide…

2 VIDEO Drumul Expres Craiova - Pitești / Imagini din dronă cu tronsonul unde românii de la UMB lucrează în forță

3 Așa o fi? Judecați voi!

4 FOTO Ea este mama Antoniei / Bunica Denise Iacobescu, la 53 de ani

5 Un jeg / „A mințit cu nerușinare” / Acuzaţii grele la adresa lui Dumitru Coarnă, viitor parlamentar PSD