Neacșu (PSD) a anunțat că marți se va afla la Timișoara pentru a discuta situația organizației județene

Neacșu (PSD) a anunțat că marți se va afla la Timișoara pentru a discuta situația organizației județene

Secretarul general al PSD, Marian Neacșu, a declarat că marți după-amiază se va afla la Timișoara pentru a purta discuții referitoare la situația organizației județene Timiș.

 "Am discutat despre situația organizației de la Timiș. Nu am luat o decizie propriu-zisă. Am convenit ca în cursul zilei de mâine și poimâine eu să merg la Timișoara și să discut acolo cu toți factorii politici implicați. (...) Au fost discuții exploratorii (cu domnii Dorel Căprar și Petru Andea — n.r) ca până în momentul în care un for politic, fie BPN, fie CExN, stabilește o conducere interimară, cei doi, domnul Căprar, ca lider la Arad, și domnul Andea, ca decan de vârstă, să coordoneze activitatea filialei Timiș", a afirmat luni Neacșu, după ședința Biroului Permanent Național al formațiunii.

Acesta a susținut însă că, în acest moment, conducerea este asigurată de actualul președinte executiv al PSD Timiș, Călin Dobra.

Totodată, secretarul general al PSD a mai spus că un alt motiv pentru care va merge în Timiș este ca să se asigure că decizia CExN în cazul lui Sorin Grindeanu va fi pusă în aplicare.

"După cum știți, domnul Sorin Grindeanu nu mai este membru al PSD. (...) Am consultat dimineață baza de date a partidului și vă pot spune că în ea nu se mai regăsesc nici Victor Ponta, nici Cătălin Ivan. Sorin Grindeanu figura încă în baza de date, pentru că posibilitatea de eliminare din această bază de date aparține organizației. (...) Baza de date este un indicator statistic. Sorin Grindeanu figurează pentru că în ea operează organizația de bază, iar aceasta nu a formalizat hotărârea CExN. (...) Un alt motiv pentru care am decis să mă deplasez la Timișoara", a conchis Marian Neacșu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Interesante amănunte...

3 Imagini care dau fiori soldaților ruși

4 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....