Neamț: Directorul zonal al ApaServ a demisionat din calitatea de consilier județean; consilierii PNL cer demisia președintei CJ

Neamț: Directorul zonal al ApaServ a demisionat din calitatea de consilier județean; consilierii PNL cer demisia președintei CJ

Directorul zonal al companiei ApaServ, Ioan Păcală, a demisionat, luni, din calitatea de consilier județean în care a fost ales pe lista PSD, ca urmare a scandalului izbucnit în urma crizei apei potabile din municipiul Piatra Neamț. Demisia a fost anunțată la finalul ședinței extraordinare a Consiliului Județean de luni, în care s-a discutat despre modul de gestionare a crizei apei și despre împuternicirea membrilor Adunării Generale a Acționarilor ai companiei cu noi atribuții.

Este a doua demisie, după cea a președintelui Consiliului de Administrație, după ce orașul a rămas trei zile fără apă potabilă ca urmare a unei avarii la magistrala de aducțiune.

În cadrul aceleiași ședințe, consilierii PNL au cerut demisia președintei CJ Neamț, Emilia Arcan, pentru că nu a convocat în timp util comandamentul pentru situații de urgență și nu a luat toate măsurile ce se impuneau în acest caz.

Emilia Arcan a fost acuzată de consilierii PNL că, în plină criză a apei, a participat la o petrecere de la care au apărut fotografii pe rețelele de socializare.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, e țiitoarea...

2 Noile scenarii de la Washington cu invadarea Ucrainei de către Rusia

3 Așa o fi?

4 Țiitoarea lui Dragnea, audiată la DNA! / Ăsta să fie motivul despărțirii de fațadă?

5 VIDEO Priviți! Imagini de ultima oră cu forţele ruse masate la graniţa cu Ucraina