Neamţ: Drumuri înzăpezite şi maşini blocate, efectele ninsorii şi ale viscolului în judeţ

Neamţ: Drumuri înzăpezite şi maşini blocate, efectele ninsorii şi ale viscolului în judeţ

Trei drumuri judeţene au fost închise circulaţiei rutiere, fiind înzăpezite, iar pe drumul naţional Piatra-Neamţ - Roman a fost impusă o restricţie de circulaţie autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone, a informat, vineri, Prefectura Neamţ.

Conform aceleiaşi surse, nu se circulă pe DJ 207C Stejaru - Valea Ursului, DJ 159 în localitatea Oniceni şi DJ 157 în localitatea Trifeşti.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Adrian Rotaru, a declarat, pentru AGERPRES, că mai multe autoturisme au rămas înzăpezite sau au derapat şi au ieşit de pe carosabil, încă din cursul nopţii trecute. Între acestea au fost mai multe ambulanţe care au fost ajutate de echipajele ISU să îşi continue drumul, nefiind rănită nicio persoană.

În jurul prânzului, era raportat blocajul unei ambulanţe private la ieşirea din localitatea Stejaru, în comuna Ion Creangă. Aceasta se deplasa la Oniceni pentru a prelua mai multe persoane care au nevoie de dializă. La locului evenimentului se află un echipaj ISU cu o autofreză şi un utilaj al primăriei din localitate. AGERPRES / (AS - autor: Gabriel Apetrii, editor: Irina Poenaru, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

2 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 Şeful Corpului de Control al Poliţiei Române, „pedepsit” să-şi stabilească singur sancţiunea după ce a fost pr…

5 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…