Neamţ: Drumuri înzăpezite şi maşini blocate, efectele ninsorii şi ale viscolului în judeţ

Neamţ: Drumuri înzăpezite şi maşini blocate, efectele ninsorii şi ale viscolului în judeţ

Trei drumuri judeţene au fost închise circulaţiei rutiere, fiind înzăpezite, iar pe drumul naţional Piatra-Neamţ - Roman a fost impusă o restricţie de circulaţie autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone, a informat, vineri, Prefectura Neamţ.

Conform aceleiaşi surse, nu se circulă pe DJ 207C Stejaru - Valea Ursului, DJ 159 în localitatea Oniceni şi DJ 157 în localitatea Trifeşti.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Adrian Rotaru, a declarat, pentru AGERPRES, că mai multe autoturisme au rămas înzăpezite sau au derapat şi au ieşit de pe carosabil, încă din cursul nopţii trecute. Între acestea au fost mai multe ambulanţe care au fost ajutate de echipajele ISU să îşi continue drumul, nefiind rănită nicio persoană.

În jurul prânzului, era raportat blocajul unei ambulanţe private la ieşirea din localitatea Stejaru, în comuna Ion Creangă. Aceasta se deplasa la Oniceni pentru a prelua mai multe persoane care au nevoie de dializă. La locului evenimentului se află un echipaj ISU cu o autofreză şi un utilaj al primăriei din localitate. AGERPRES / (AS - autor: Gabriel Apetrii, editor: Irina Poenaru, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

2 Așa o fi?

3 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

4 Dezvăluiri despre „statul” din spatele statului... / Ăsta e fostul șef al cancelariei lui Ponta

5 Da, cea din brațele lui Neymar este Vlăduța Lupău...