Neamţ: Femeie urmărită naţional pentru omor calificat şi tâlhărie - depistată de poliţişti

Neamţ: Femeie urmărită naţional pentru omor calificat şi tâlhărie - depistată de poliţişti

O femeie de 31 de ani, pe numele căreia Tribunalul Mureş a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 20 de ani pentru omor calificat şi tâlhărie calificată, a fost depistată de poliţişti în localitatea Răuceşti, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

"La data de 15 decembrie, în baza investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Târgu Neamţ au depistat, în localitatea Răuceşti, o femeie de 31 de ani, căutată la nivel naţional. Tribunalul Mureş a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care era condamnată la 20 de ani de închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată", au precizat reprezentanţii IPJ Neamţ.

Potrivit Poliţiei, în noaptea de 5 spre 6 noiembrie 2016, în timp ce se afla în incinta locuinţei unui bărbat cu scopul de a înlesni şi ascunde comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată, a lovit persoana vătămată cu un levier în zona capului, după care a imobilizat-o şi a obturat căile respiratorii ale acesteia. Ulterior, femeia a sustras 3.700 de lei, o curea şi produse alimentare.

Femeia a fost dusă la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!