Neamţ: Şapte persoane au murit şi două sunt date dispărute, după ce microbuzul în care se aflau a căzut în râul Bistriţa.

Neamţ: Şapte persoane au murit şi două sunt date dispărute, după ce microbuzul în care se aflau a căzut în râul Bistriţa.

Şapte persoane au murit şi două sunt date dispărute, după ce un microbuz în care se aflau zece persoane a căzut în canalul de aducţiune al râului Bistriţa, în zona localităţii Viişoara din judeţul Neamţ, o singură persoană fiind salvată. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie în acest caz.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de miercuri spre joi, după ce un microbuz în care se aflau zece persoane a căzut în râul Bistriţa, la podul de peste canalul acestui râu din satul Viişoara.

O singură persoană aflată în microbuz a fost salvată, iar şapte dintre călători şi-au pierdut viaţa, acestora fiindu-le efectuate manevre de resuscitare, fără succes însă. La ora transmiterii acestei ştiri, autorităţile continuă căutările pentru alte două persoane care se aflau în microbuz.

Potrivit primelor informaţii, autovehiculul venea de la Arad.

În acest caz a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.


Autorităţile continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”