Negrul, interzis unei singure zodii. Culoarea le întunecă personalitatea: despre ce nativi este vorba

Negrul, interzis unei singure zodii. Culoarea le întunecă personalitatea: despre ce nativi este vorba

Nativii unei singure zodii nu trebuie să poarte negru. Specialiștii în domeniu spun că această culoare le întunecă personalitatea. Gemenii au nevoie de culori vii, precum galben și portocaliu.

Zodia care nu trebuie să poarte negru FOTO Click.ro

Duplicitari din fire și extrem de introvertiți în unele momente, Gemenii au nevoie de culori vii dacă vor să iasă în evidență într-un mod pozitiv, scrie click.ro.

Despre negrul, atunci când aleg să-l poarte, se spune că le întunecă personalitatea și îi face să pară mult mai în vârstă.

Dacă la negru au interzis, Gemenii sunt sfătuiți să adopte culori vii. Se spune că vor arată bine în galben și portocaliu. Fiind culori calde, acestea le vor pune în evidență trăsăturile, făcând-i irezistibili.

Pentru nativii acestei zodii , tandreţea este esențială. Profesional, sunt integri şi onești. Influenţa culorii portocaliu asupra temperamentului îi face persoane prietenoase, pline de căldură, echilibrate, calme.

Și verdele este recomandat Gemenilor pentru că le accentuează personalitatea puternică. O altă culoare potrivită pentru nativii Gemeni este violetul. Nu întâmplător se spune despre Gemeni că au un farmec aparte. Atât bărbații, cât și femeile născute în acest semn zodiacal dau dovadă de senzualitate și știu să se pună în valoare, astfel încât să îi cucerească pe cei din jur.

Vărsătorii, cacterizați 100% de negru

Deși le este recomandat să evite hainele negre, nativii Gemeni pot purta încălțăminte neagră, dar și accesorii: poșete, cercei, curele, coliere, inele. Acestea sunt acceptate.

În timp ce Gemenilor le este interzis negrul, Vărsătorii arată superb într-o ținută închisă la culoare. Se spune că nativul Vărsător este caracterizat 100% de hainele negre., datorită personalității puternice pe care o are.

Negrul exprimă eleganță, așa că femeile Vărsător optează mereu pentru rochii în tonuri diferite, pe care le accesorizează, puternic, cu diverse bijuterii mai colorate.

Despre persoanele care poartă negru se spune că au sufletele și personalitatea atât de colorate, încât este necesar să diminueze acest efect.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?