Neînțelegeri în USR: mai multe filiale județene, nemulțumite de comportamentul conducerii

Neînțelegeri în USR: mai multe filiale județene, nemulțumite de comportamentul conducerii

În mai multe filiale județene ale USR există nemulțumiri din cauza comportamentului conducerii USR după alegeri și intrarea la guvernare, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid.

Mai exact, organizațiile reclamă faptul că Dan Barna și liderii de la centru nu ar mai avea nici un dialog cu teritoriul și că nu îi promovează în funcțiile care revin alianței USR PLUS după negocierea din coaliția guvernamentală cu PNL și UDMR.

E vorba despre funcțiile de conducere ale unor instituții deconcentrate, instituții subordonate ministerelor conduse de miniștri USR sau companii cu capital de stat din subordinea acestor ministere.

„USR pune în funcții politice oameni care nu au nicio susținere politică. Barna nu a avut nicio întâlnire cu șefii de organizații județene după alegeri. Sunt mii de oameni care au tras în campaniile electorale, dar în posturile politice sunt promovați prieteni ai miniștrilor sau chiar PSD-iști, cum e cazul lui Claudiu Năsui, care o vrea director pe o apropiată a lui Eugen Teodorovici, care a și colaborat cu Securitatea”, a declarat un lider local pentru G4Media.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 Așa o fi?

3 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…

4 Așa o fi?

5 „Valori” mondiale / Vasluiul dă cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani