Nelu Tătaru (MS): Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii a fost retrimis la Spitalul Floreasca

Nelu Tătaru (MS): Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii a fost retrimis la Spitalul Floreasca

Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii a fost retrimis la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Potrivit acestuia, în funcţie de noul raport al Corpului de Control al putea fi luate şi "alte măsuri administrative".

"Noi am retrimis Corpul de Control la Spitalul Floreasca, având în vedere şi nişte zone gri din raportul preliminar, urmând ca, în funcţie de noul raport, să avem şi alte măsuri administrative. Tot ce înseamnă circuitul epidemiologic, substanţe folosite, tot ce înseamnă circuitul pacientului, tot ce înseamnă intervenţia în echipa operatorie", a spus Tătaru.

Întrebat dacă au fost descoperite nereguli şi în alte intervenţii, secretarul de stat a răspuns: "Sunt zone care mai trebuie investigate, de asta am trimis Corpul de Control". AGERPRES/(A-autor: Roberto Stan, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am făcut ca Ceaușescu, am cumparat tot palierul”

2 „În toată istoria modernă a Europei nu a existat un urs care să atace și să-l mănânce pe om”

3 Impresiile unei românce care a locuit 5 ani în SUA, despre „visul american”: „După ce termini facultatea, devii imigrant și ești văzut mereu ca un imi…

4 VIDEO Sateliții arată cum China construiește o bază militară în munții Tadjikistanului, țară în care Rusia deține cea mai mare bază militară din străi…

5 Andrei Caramitru a găsit soluţia ieșirii din criză: „Tinerii să se angajeze de la 16 ani şi să muncim toţi până la 75 de ani”