Nelu Tătaru spune că nu mai colaborează cu Victor Costache: A plecat în primele zile ale mandatului meu

Nelu Tătaru spune că nu mai colaborează cu Victor Costache: A plecat în primele zile ale mandatului meu

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat joi că nu va participa la alegerile locale şi a declarat că nu mai colaborează cu predecesorul său, Victor Costache, acesta plecând din minister în primele zile în care el a preluat mandatul.

"Nu voi participa la alegerile locale. Am o treabă de terminat, aici. Intenţionez să fac reformă în Ministerul Sănătăţii, DSP-uri şi spitale. Că o voi face eu sau altul, trebuie făcută", a spus Nelu Tătaru la B1 TV.

Întrebat dacă mai colaborează cu fostul ministru al Sănătăţii Victor Costache, Nelu Tătaru a declarat: "În acest moment, nu. Nu mai este (consilierul său onorific - n.r.). Nu s-a întâmplat nimic între mine şi domnul Costache, dar el şi-a reluat activitatea profesională şi nu putea să mai fie ministru. (...) A plecat în primele trei zile ale mandatului meu de ministru".

Pe 26 martie, Victor Costache a demisionat din funcţia de ministru şi declara atunci că va rămâne în Bucureşti şi va consilia echipa Ministerului Sănătăţii. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”