Nelu Varga, contract uriaș pentru Dan Petrescu. De la înjurături, la declarații de dragoste

Nelu Varga, contract uriaș pentru Dan Petrescu. De la înjurături, la declarații de dragoste

Văzut cu sacii (de bani) în căruță, Nelu Varga, patronul CFR Cluj, a uitat rapid că voia să dea afară antrenorul. Acum spune că tot scandalul a fost o strategie ca să-l facă pe Dan Petrescu să se concentreze mai bine. Ba mai mult, îi propune o prelungire a contractului până în 2029! Probabil că povestea de iubire va ține până la o nouă sincopă a CFR-ului.

Dan Petrescu poate sta încă 7 ani la CFR Cluj. Foto Sportpictures

După ce în septembrie îl ataca pe Dan Petrescu, antrenorul fiind pe punctul de a o părăsi pe CFR Cluj, Nelu Varga spune acum că vrea să-i ofere un nou contract. Calificat în primăvara europeană, finanțatorul campioanei și-a îndulcit glasul și povestește că nu i-a trecut niciodată prin cap să se despartă de ”Bursuc”.

A fost o strategie. Am simțit că se cam înmoaie echipa, nu mai e concentrată. Am simțit că sunt probleme, dar nu mi-am dat seama care era problema. L-am chemat pe Dan la o discuție. I-am pus niște întrebări legate de parcursul echipei, l-am întrebat cu ce pot să-l ajut, ce lipsește, cum poate să-i resusciteze pe jucători ca să ne atingem obiectivele”, a declarat Nelu Varga pentru Fanatik.

Nu l-ar fi lăsat nici la națională

El mi-a zis că singurul lucru pe care-l vrea e să ajungem cu salariile la zi, ceea ce am făcut. Am plătit toate restantele, salariile și primele și s-au văzut rezultatele. Da, a fost o strategie ca să pun presiune. Nu mi-a trecut niciodată prin cap să mă despart de Dan.

Nelu Varga a revenit la sentimente mai bune față de Dan Petrescu. Captură TV

Nelu Varga a revenit la sentimente mai bune față de Dan Petrescu. Captură TV

E singurul care mi-a dat încredere că putem ajunge la obiective. Niciodată nu m-am gândit să-l las la națională. Îmi doresc să lucrez cu el pentru că îmi inspiră încredere. Am liniște când el pregătește echipa. E cel mai bun pentru nivelul nostru”, a continuat patronul de la CFR Cluj.

Luni își află adversarul din Conference League

Nelu Varga spune că îi va propune lui Dan Petrescu prelungirea înțelegerii până în 2029! ”Are contract până în 2024, dar e până când își dorește el. Avem în obiectiv, în următoarea perioadă, să ne punem la masă pentru a discuta despre viitor. Vreau să prelungim pe 5 ani, începând cu 2024”, a încheiat Nelu Varga.

CFR Cluj s-a calificat joi în play-off-ul Conference League după ce a trecut în ultimul meci din grupă de Ballkani (Kosovo) cu 1-0. Campioana României a ocupat locul 2, după Sivasspor, și luni își va afla adversarul cu care se va lupta pentru ”optimile” competiției. CFR va întâlni o echipă venită din Europa League: Lazio, Braga, Ludogorets, AEK Larnaca, Trabzonspor, Qarabag, Sheriff Tiraspol sau Bodo Glimt.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...