Nelu Varga, distrus după Farul – CFR: Patronul clujenilor, acuze grave despre lupta pentru titlu

Nelu Varga, distrus după Farul – CFR: Patronul clujenilor, acuze grave despre lupta pentru titlu

Domnia CFR-ului fruntea campionatului românesc se apropie de sfârșit. Cel puțin asta reiese acum din clasamentul play-off-ului, când s-au scurs cinci din cele zece etape. Ardelenii, campioni ai României în ultimele cinci sezoane, sunt la patru puncte de liderul Farul Constanța și pot pierde și locul 2, diseară, în funcție de rezultatul meciului Rapid – FCSB (ora 20.30, Digi Sport, Orange Sport, Prima Sport).

Nelu Varga, patronul CFR-ului

Iar problemele CFR-ului s-au agravat, în această săptămână, după o lovitură cruntă primită de formația din Gruia, după cum Adevărul a scris aici. Loviți de vești rele și de rezultate sub așteptări, clujenii și-au găsit un dușman imaginar în... VAR! Mai întâi, au fost declarațiile șocante ale lui Dan Petrescu despre arbitrajul video. Iar acum au venit și cele ale finanțatorului Nelu Varga, care s-a legat de penalty-ul anulat CFR-ului, sâmbătă seară, în minutul 90 al meciului cu Farul Contanța. În dialog cu prosport.ro , Varga a spus, răspicat, că se dorește ca titlul să nu mai ajungă, la Cluj, în acest sezon!

Ce a declarat Nelu Varga?

*Sunt terminat. Mă doare capul, mă doare inima. Nu se poate așa ceva. Nici în codru nu se fură în halul asta. Îmi vine să plâng de nervi. Ofsaid clar la gol (n.r. - golul Farului). Du-te, bă, frate și uită-te tu la VAR! Apoi, am 11 metri clar. Ăla dă în jucătorul meu și îl pune jos. Colțescu (n.r. - centralul Sebastian Colțescu) dă 11 metri corect, iar apoi ce face? Își bate joc de noi și ne anulează lovitura de la 11 m!

*Dați titlul cui vreți, că îmi e clar că nu se mai dorește ca CFR să fie campioană! Nu mai pot. Am ajuns bătaia lor de joc. Ăștia mă omoară cu zile. Bag bani în fotbal și am ajuns o bătaie de joc.

*Cu ce am greșit noi? Nu cerem pomană, dar arbitrați fraților corect. Dacă nici cu VAR-ul nu sunteți în stare, atunci ce vreți sa mai fac? Nu pot să mai tac. Am tot fost tocați în acest campionat. Sunt terminat de supărare. Ăsta a fost jaful jafurilor!

Play-off, etapa a V-a

Vineri: Sepsi – CS U Craiova 1-2

Sâmbătă: Farul – CFR Cluj 1-0

Duminică: Rapid – FCSB 20.30

Clasament

1. Farul Constanța 42 de puncte

2. CFR Cluj 38p*

3. FCSB 37p*

4. CSU Craiova 35p

5. Rapid 28p

6. Sepsi 24p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA