Nemo, câinele președintelui francez Emmanuel Macron, a urinat pe un șemineu din Palatul Elysee

Nemo, câinele președintelui francez Emmanuel Macron, a urinat pe un șemineu din Palatul Elysee

Nemo, câinele președintelui Emmanuel Macron, a urinat pe un șemineu din Palatul Elysee, spre amuzamentul șefului statului francez, după cum se poate vedea dintr-un videoclip postat de canalul online LCI.

"Face ceva cu totul excepțional", spune Macron râzând, atunci când, în timpul unei discuții cu trei secretari de stat, câinele său Nemo a început să urineze pe un șemineu.

"Se întâmplă adesea?" întreabă unul dintre ei. "Nu", a răspuns Emmanuel Macron. "Ați declanșat un comportament complet neobișnuit la câinele meu", a adăugat președintele francez.

Nemo este un labrador încrucișat cu un câine din rasa griffon, în vârstă de aproximativ doi ani, ce a fost adoptat la sfârșitul lunii august de președintele Franței de la un adăpost al Societății pentru Protecția Animalelor (SPA), notează AFP.

Acest labrador mascul, de culoare neagră, îi urmează la Palatul Elysée lui Philae, o femelă de labrador oferită în decembrie 2014 președintelui François Hollande de către Federația Veteranilor din Montreal. Philae a părăsit reședința prezidențială franceză alături de stăpânul ei, în luna mai.

În ultimii 50 de ani, toți președinții francezi au avut un câine la Palatul Elysee, cei mai mulți dintre liderii politici ai Franței alegând un labrador.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 A fost arestat interlopul care jefuia români în benzinăriile din Austria

3 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

4 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

5 STENOGRAME „Tu ești curvă, dacă ai atitudinea asta…Băi! Tu cât de dobitoacă să fii…​” / Interlop către noua șefă…