Nemo, câinele președintelui francez Emmanuel Macron, a urinat pe un șemineu din Palatul Elysee

Nemo, câinele președintelui francez Emmanuel Macron, a urinat pe un șemineu din Palatul Elysee

Nemo, câinele președintelui Emmanuel Macron, a urinat pe un șemineu din Palatul Elysee, spre amuzamentul șefului statului francez, după cum se poate vedea dintr-un videoclip postat de canalul online LCI.

"Face ceva cu totul excepțional", spune Macron râzând, atunci când, în timpul unei discuții cu trei secretari de stat, câinele său Nemo a început să urineze pe un șemineu.

"Se întâmplă adesea?" întreabă unul dintre ei. "Nu", a răspuns Emmanuel Macron. "Ați declanșat un comportament complet neobișnuit la câinele meu", a adăugat președintele francez.

Nemo este un labrador încrucișat cu un câine din rasa griffon, în vârstă de aproximativ doi ani, ce a fost adoptat la sfârșitul lunii august de președintele Franței de la un adăpost al Societății pentru Protecția Animalelor (SPA), notează AFP.

Acest labrador mascul, de culoare neagră, îi urmează la Palatul Elysée lui Philae, o femelă de labrador oferită în decembrie 2014 președintelui François Hollande de către Federația Veteranilor din Montreal. Philae a părăsit reședința prezidențială franceză alături de stăpânul ei, în luna mai.

În ultimii 50 de ani, toți președinții francezi au avut un câine la Palatul Elysee, cei mai mulți dintre liderii politici ai Franței alegând un labrador.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Valori” în Anglia / Ce a pățit un fost polițist englez când trei românași au vrut să-i cumpere mașina

2 Crimă în mediul interlop / Didilă Foreman, șeful clanului Gruia, și-a ucis ginerele de Dragobete. I-a dat cuțite…

3 Povestea lui Elon Musk, geniul din suburbiile Pretoriei, care și-a făcut companie spațială ca să se mute pe Ma…

4 Așa o fi?

5 Gabriel Diaconu, afirmații dure despre pandemie şi şmecheria financiară: Marea minciună este că vaccinarea va …