Nenorociții dracului! Au tăiat, la rectificare, masa caldă pentru elevi și tichetele sociale! Bani pentru manualele de sport au fost!

Nenorociții dracului! Au tăiat, la rectificare, masa caldă pentru elevi și tichetele sociale! Bani pentru manualele de sport au fost!

Nenorociții dracului! Au tăiat, la rectificare, masa caldă pentru elevi și tichetele sociale! Bani pentru manualele de sport au fost! Rectificare bugetara: Guvernul taie finantarea programelor "masa calda" pentru elevi si "tichete sociale" pentru prescolari.

Guvernul a taiat finantarea stimulentelor educationale (tichete sociale), acordate prescolarilor proveniti din familii devaforizate si a programului masa calda. Cică „la solicitarea directiilor generale regionale ale ANAF, in baza datelor transmise de primării, potrivit proiectului de rectificare bugetara.”

Mincinoșii dracului! Astfel, potrivit proiectului de rectificare bugetara, finantarea stimulentelor educationale acordate copiilor din familii defavorizate in scopul stimularii participarii la invatamantul prescolar, va fi diminuat cu suma de 7,5 milioane de lei, la solicitarea directiilor generale regionale ale finantelor publice/administratiilor judetene ale finantelor publice, in baza datelor transmise de unitatile administrativ-teritoriale.

Totodata, se are in vedere, "diminuarea finantarii cheltuielilor privind acordarea unui suport alimentar, potrivit prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 72/2016 privind aprobarea Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru prescolarii si elevii din 50 de unitati de invatamant preuniversitar de stat, cu suma de 18,1 milioane lei, la solicitarea directiilor generale regionale ale finantelor publice/administratiilor judetene ale finantelor publice, in baza datelor transmise de unitatile administrativ-teritoriale", arata proiectul rectificarii bugetare.

Nota de Fundamentare:Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Orban a primit ce-a meritat!

2 Așa o fi?

3 VIDEO Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PNL

4 Așa o fi?

5 Priviți, lui Dan Vîlceanu i-au dat „carne” pe buletinele de vot!