Nepotul lui JFK: Cred că există o încercare de a exercita un control în masă asupra umanității/Cred că asta înseamnă de fapt certificatul verde

Nepotul lui JFK: Cred că există o încercare de a exercita un control în masă asupra umanității/Cred că asta înseamnă de fapt certificatul verde

Robert F. Kennedy Junior a participat, sâmbătă, la manifestațiile anti-vaccin de la Milano, unde poliția a arestat trei persoane după ce un grup de protestatari a intrat în Piața Domului, în ciuda interdicțiilior, transmite presa italiană. Publicația Il Fatto Quotidiano a realizat un interviu cu Bob Kennedy Junior, cel de-al treilea fiu (din 11 copii) al lui Bob Kennedy și nepotul lui JFK. Pozițiile sale conspiraționiste și anti-vaccin l-au costat „excomunicarea” familiei Kennedy.

”Cred că există o încercare de a exercita un control în masă asupra umanității prin colectarea de informații (literal “granular data”) despre fiecare ființă umană? Da. Și cred că asta înseamnă de fapt certificatul verde, că nu este vorba despre sănătatea publică, ci despre control”, a declarat Bob Kennedy Jr. pentru Il Fatto Quotidiano.

  • Redăm mai jos interviul integral:

Reporter: Sperați să deschideți un front internațional?
Bob jr: Industriile care orchestrează acest atac împotriva democrației sunt internaționale. Așa trebuie să fie rezistența: internațională și globală.

Reporter: Pandemia este o strategie a elitelor mondiale și a caselor farmaceutice?
Bob jr: Vreau să fiu prudent. Cred că pandemia este reală, dar în acelaşi timp este și o mare oportunitate pentru elitele globale de a stabili forme de control totalitar și de a deturna o mare bogăție. La nivel mondial, 3,8 miliarde de dolari au fost deja transferați de la muncitori la miliardari.

Reporter: Dacă pandemia este reală, cum ieşim din ea fără vaccinuri?
Bob jr: Dacă am avea un vaccin care să funcționeze, ar alerga oamenii după el, nu ar fi nevoie să-i constrângi. Există, în schimb multe medicamente eficiente împotriva Covid: antiinflamatoare, antivirale, vitamine.

Reporter: Nu şi potrivit autorităților sanitare. Dacă ar funcţiona acele medicamente, de ce ar fi evitate?
Bob jr: Bună întrebarea. Vaccinurile nu funcționează și nu previn infectarea: atunci la ce folosesc ? Mi se pare că servesc mai mult la controlul oamenilor decât la sănătatea publică. Guvernele au avut o reacție militară, vor să impună controlul centralizat.

Reporter: Bill Gates se numără printre cei responsabili pentru această vaccinare în masă?
Bob jr: Cred că este unul dintre miliardarii care profită de pe urma acestei crize. La fel ca şi Google, fac avere în timp ce suprimă disidența și gândirea critică. Dar în cartelul puterii care impune această agendă există mulți protagonişti, precum companiile farmaceutice, tehnocrațiile medicale și agențiile de informații.

Reporter: Credeţi în teoria microcipului inoculat sub piele odată cu vaccinul?
Bob jr: Unele dintre aceste teorii sunt dezinformare pură, însă este adevărat că Bill Gates și Microsoft au lucrat intens la termo-cipuri. Mă întrebaţi dacă eu cred în existenţa unui microcip în fiecare vaccin? Nu. Cred că există o încercare de a exercita un control în masă asupra umanității prin colectarea de informații (literal “granular data”) despre fiecare ființă umană? Da. Și cred că asta înseamnă de fapt certificatul verde, că nu este vorba despre sănătatea publică, ci despre control.

Reporter: Care este relația dvs cu mişcarea Qanon?
Bob jr: Cred că e o nebunie.

Reporter: Mulți dintre adepții Qanon sunt fanii dvs.
Bob jr: Salut pe oricine vrea să se alăture luptei pentru libertate. Am susținători şi în extrema stângă, cu toate că nu sunt extremist. Este o strategie a companiilor farmaceutice de a divide oamenii, punându-i unul împotriva celuilalt. Nu dau credit teoriilor extravagante.

Reporter: Una dintre aceste teorii susține că fiul lui JFK ar fi trebuit să învie în urmă cu câteva zile la Dallas, în același loc în care a fost ucis în 1963 fostul președinte, doar pentru a-l ajuta pe Trump să recâștige America. Aceștia sunt oamenii pe care vi-i doriţi alături în lupta pentru libertate?
Bob jr: Nu înţeleg ce legătură are asta. Companiilor farmaceutice le place să ia teorii nebunești ale unor grupurilor marginale pentru a le atribui tuturor oponenților lor. De ce nu vorbim în schimb despre faptul că permisul verde nu are niciun sens?

Reporter: Insist, deoarece aceste persoane sunt aceiaşi oameni care sunt alături de dvs în lupta împotriva vaccinurilor.
Bob jr: Oamenii gândesc multe lucruri. În loc să le atribuim idei nebunești, să vorbim mai bine despre lucruri concrete. La ce foloseşte permisul verde?

Reporter: Manifestația la care participaţi astăzi a fost promovată și de grupuri de fasciști italieni, precum „baronul negru” Jonghi Lavarini.
Bob jr: Şi aceasta este o strategie a industriilor farmaceutice. Pur și simplu le repetaţi argumentele.

Reporter: Deci toate aceste grupuri de extremişti de dreapta și qanonişti sunt marionete în mâinile Big Pharma?
Bob jr: Nu cunosc persoanele despre care vorbiţi. Repetați argumente în favoarea industriilor farmaceutice. Îmi puneţi în gură cuvinte pe care nu le-am spus niciodată. Am spus, în schimb că companiile farmaceutice folosesc cele mai extremiste opinii pentru a le discredita pe cele de bun simț. Qanon este singurul dvs argument.

Reporter: Argumentele în favoarea vaccinurilor provin de la autoritățile de sănătate la nivel mondial.
Bob jr: Tatăl meu m-a învățat ceva despre democrație și jurnalism: nu ar trebui să ai încredere în autoritate, ci să o pui la îndoială. Aceste agenții sunt corupte, sunt conduse de companiile de medicamente.

Reporter: Cum vă simțiţi după ce aţi fost îndepărtat de familia dvs?
Bob jr: Familia mea este foarte numeroasă. Mulți dintre ei m-ar sprijini dacă ar ști ceea ce știu eu. Am petrecut 17 ani cercetând și scriind cărți pe acest subiect, orice persoană bună ar fi de acord cu aceste poziții dacă ar ști cu adevărat despre ce este vorba.

Sursa: Il Fatto Quotidiano / Rador/ Traducerea Cătălina Păunel

Sursa Foto: Il Fatto Quotidiano


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…