NERUȘINARE/Dobitocul de Badea PIERDE ZIUA SUTE DE MILIOANE la PARIURI! Seara, joacă TONTOROIUL PE CADAVRE să-i pună la loc!

NERUȘINARE/Dobitocul de Badea PIERDE ZIUA SUTE DE MILIOANE la PARIURI! Seara, joacă TONTOROIUL PE CADAVRE să-i pună la loc!

Poate citesc acest material și trepanații care aplaudă sedați „cum se dă Badea la ei”, la Antena3. Încasând, TONOMATUL, seară de seară, lei, dolărei și euroi pentru fiecare răhățel păpat în direct. Ce nu știe domnul public, majoritar pensionar, este că acest frustrățel de cartier, din banii făcuți pe spinarea lui sparge sute de milioane de lei vechi la pariuri. De care este, după cum se vede, deja dependent...

Și dobitocul, se mai și dă în stambă pe internet. Poate o face pentru că publicului lui majoritar nu stă și la calculator. Are doar televizor...

"În sfârşit, am pierdut la pariuri. Asa da! Asteptam momentul asta de ceva vreme. Castigasem intr-o serie continua foarte lunga. Lucrurile redevin interesante si umane :) P.S. Luptam,luptam luptam si castigam! Focu’ la ei!", a scris Badea pe propriul blog, acolo unde a şi postat biletul necâştigător.

Ce-a pierdut? Ce, o sută de milioane sunt bani pentru ăia de la Antena3, frații pricăjiților?Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

3 Mari porcării se mai întâmplă în țara asta! Securiștii sunt încă la butoane

4 Așa o fi?

5 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!