NESIMȚIRE TOTALĂ/Gâdea este NEMULȚUMIT de DECLARAȚIILE lui Cioloș! Continuă MANIPULAREA!

NESIMȚIRE TOTALĂ/Gâdea este NEMULȚUMIT de DECLARAȚIILE lui Cioloș! Continuă MANIPULAREA!

Manipularea continuă la Antena3 în pofida tonului împăciuitor al premierului Dacian Cioloș. Și, mai ales, în urma concesiilor evidente pe care le-a făcut în fața senatorilor. Gâdea continuă să incite și se declară șocat... Este incredibil!

Știrea difuzată de Antena3 după discursul lui Cioloș

Mihai Gâdea, directorul Antena 3, a reacționat după intervenția premierului Dacian Cioloș pe tema acțiunii ANAF la adresa televiziunilor trustului Intact.

„Sunt absolut șocat de lucrurile spuse de premierul Dacian Cioloș(...). Domnia sa știe foarte bine ce ordin a dat ANAF -nu doar evacuarea noastră în 5 zile, ci și întreruperea utilităților. După ce cele 5 zile expiră, să se știe foarte clar, curentul și apa urmează să fie tăiate. Domnul prim-ministru spune că am putea rămâne în sediu până luni. Cum să rămânem într-un sediu în care nu avem curent să emitem?”, a spus Mihai Gâdea, miercuri, la Antena 3.

„M-aș fi așteptat ca domnia sa să dispună o anchetă la modul în care au decis cei de la ANAF. Singurul lucru pe care îl spune e că vom vedea ce vom face. Nu! Trebuia să ne asigure că se face o anchetă! (...). Ce să le spun eu colegilor? (...). Noi ne pierdem licența fără un sediu. Suntem în fața unui asalt”.

Premierul Dacian Ciolos a dat mesaje contradictorii la sedinta Senatului unde a fost convocat de urgenta de seful institutiei, Calin Popescu Tariceanu. Ciolos a avut doua luari de cuvint. In prima a spus ca ANAF a actionat legal, explicand procedura legala urmata. In cea de-a doua cuvantare, premierul a condamnat modul in care a actionat ANAF. Intre cele doua discursuri, premierul a ascultat luarile de pozitie ale senatorilor, care au condamnat in corpore asa-zisul atac asupra Antenei 3. Mai mult, senatoarea Cristiana Anghel si senatorul Serban Nicolae i-au cerut demisia lui Ciolos.

Antena 3 a depus plangere in instanta impotriva incheierii de carte funciara pentru sediul sau  

Antena 3 a depus in instanta o plangere impotriva incheierii de carte funciara in ceea ce priveste sediul sau din soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 25 - 27, potrivit informatiilor disponibile pe portalul instantelor de judecata.

Potrivit sursei citate, este invocat art.52 alin.2 din Legea nr.7/1996 care prevede ca "incheierea poate fi atacata, dupa caz, in conditiile art. 50 alin. (2)".

Aici se arata: "Persoanele interesate pot formula cerere de reexaminare a incheierii de admitere sau de respingere, in termen de 15 zile de la comunicare, care se solutioneaza prin incheiere de catre registratorul-sef din cadrul oficiului teritorial in raza caruia este situat imobilul".

Reamintim ca, luni, ANAF a notificat luni Antena 3 si Antena 1 sa evacueze sediul din soseaua Bucuresti - Ploiesti in termen de cinci zile lucratoare.

Justitia a dispus in 2014, prin sentinta definitiva in dosarul ICA in care Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare, confiscarea imobilului situat in soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 25 - 27, adica exact imobilul in care functioneaza Antena 3. De asemenea, Curtea a dispus confiscarea imobilului din Strada Girlei, acolo unde are sediul holdingul Grivco, fondat de Dan Voiculescu si cedat fiicelor sale.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale