Nevasta lui Cataramă, o nouă postare conspiraționistă, în siajul minciunilor propagate de Firea și PSD

Nevasta lui Cataramă, o nouă postare conspiraționistă, în siajul minciunilor propagate de Firea și PSD

Nevasta lui Cataramă, o nouă postare conspiraționistă, în siajul minciunilor propagate de Firea și PSD: testele Covid „scot” infectați cu precădere la stat, față de testele de la privat, dezechilibrul raportărilor fiind de-a dreptul uriaș, cca.unul din zece, față de unul din două mii.

Ce a scris dr. Adina Alberts, așa cum se prezintă în reclame, pe Facebook:

„Testarea COVID-19, o industrie!

Românii au scos peste 2,4 milioane de lei în ultimele 24h pentru a afla dacă sunt infectați sau nu.
„20.085 de teste au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 11.978 în baza definiției de caz și a protocolului medical, iar 8.107 la cerere”, anunță, cu fală, Ministerul Sănătății.

Da, dragii mei, peste 8.000 de teste au fost cumpărate din banii personali, la o medie de 300 lei pentru o testare, rezultă 2,4 mil lei. Așadar, obligativitatea testării la părăsirea țării este o afacere bună până la urmă. Socotiți o lună, două... Poate foarte multe luni!

Și încă ceva interesant. Din cele peste 8000 de teste făcute în privat, doar 4 au fost pozitive.

Restul până la 1119 teste pozitive din ultimile 24 de ore, adică 1115 teste au fost ieșit pozitive de la testările “de stat”!”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…