Neymar, distrus după eliminarea de la Cupa Mondială. „Nu mai fac față fotbalului. Cred că e ultima mea Cupă Mondială”

Neymar, distrus după eliminarea de la Cupa Mondială. „Nu mai fac față fotbalului. Cred că e ultima mea Cupă Mondială”

Neymar a rămas izbucnit în plâns imediat după partida pe care Brazilia a pierdut-o în fața Croației, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale și a declarat că aceasta ar putea fi ultima sa Cupă Mondială.

Neymar, la finalul partidei cu Croația

Fotbalistul brazilian a rămas la pământ și a fost consolat de Dani Alves, iar la interviurile de după partidă, Neymar a surprins întreaga planetă, spunând că acesta ar putea fi ultimul său Mondial.

"Cred că este ultima mea Cupă Mondială. O văd ca fiind ultima pentru că nu știu dacă mai am puterea de a face față fotbalului", a declarat Neymar.

Selecţionata Croaţiei, vicecampioana mondială, a învins formaţia Braziliei cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, vineri, pe Education City Stadium din Doha, într-un meci în care scorul a fost egal, 1-1 (0-0, 0-0), după prelungiri.

Selecao a deschis scorul prin Neymar (105+1), dar Croaţia a reuşit să egaleze prin Bruno Petkovic (117) și a trimis meciul la loviturile de departajare.

Rodrygo și Marquinhos au ratat penalty-urile sud-americanilor, iar croații au reușit performanța uriașă de a se califica în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria