Neymar s-a mutat din casa lui de lângă Paris, din motive de securitate

Neymar s-a mutat din casa lui de lângă Paris, din motive de securitate

Fotbalistul brazilian Neymar, vedeta lui PSG, s-a mutat, din motive de securitate, din casa pe care o cumpărase la sfârșitul lui august la Bougival, un orășel din apropierea capitalei Franței, scrie ziarul Le Parisien.

Atacantul venit în vară de la FC Barcelona s-a mutat din conacul luxos, de cinci etaje, cu piscină interioară și un teren de 5.000 metri pătrați. Neymar, ce a locuit cu o parte a familiei sale și cu câțiva prieteni, a fost un vecin foarte liniștit, dar prezența lui i-a atras pe curioși, dintre care unii au mers prea departe.

Câteva persoane ar fi pătruns în proprietatea care altminteri era protejată de un zid lung, cu o înălțime de aproape 1,70 m. Vecinii au povestit că mai mulți pompieri au intervenit de câteva ori într-o casă din împrejurimi și ar fi profitat de aceasta pentru a observa ce se petrece la Neymar. Aceste experiențe dezagreabile au făcut ca fotbalistul și autoritățile să devină suspicioși. De atunci, un jandarm se ocupă de securitatea caselor din acest sector, în care în afară de Neymar locuiesc și alte personalități.

Neymar a ales să locuiască în altă casă din acea zonă, care este mai sigură.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”