Nici Cristina Neagu nu e ușă de biserică. Cum i-a înjurat pe suporterii Rapidului

Nici Cristina Neagu nu e ușă de biserică. Cum i-a înjurat pe suporterii Rapidului

Galeria Rapidului a șocat o țară după ce a înjurat-o în timpul meciului cu CSM București pe cea mai bună handbalistă a României. Fanii demonstrează că și handbalista le-a adresat cuvinte oribile.

Cristina Neagu, în război cu fanii giuleșteni. Foto Sportpictures

Meciul din Cupa României dintre CSM București și Rapid disputat în urmă cu trei săptămâni, a oripilat o țară întreagă după ce galeria giuleștenilor a înjurat-o pe Cristina Neagu, cel mai bun produs al handbalului românesc din ultimii ani.

Galeria Rapidului, întărită cu suporterii de la fotbal, a luat-o la înjurături pe vedeta CSM-ului, care s-a mărginit să declare la final: „Dacă ei au impresia că e frumos să vii într-o sală, cu mulți copii, și să adresezi injurii, atunci asta spune totul despre educația lor“.

Dovezile giuleștenilor

După o serie de comunicate și declarații în care mai mult s-au făcut de râs, reprezentanții galeriei giuleștene au adus acum dovezi că au fost provocați în urmă cu ceva vreme de Cristina Neagu. Acest lucru nu justifică deloc comportamentul lor ulterior, însă demonstrează că și supersportiva noastră are partea ei de vină.

Liviu Ungurean, zis Bocciu, liderul galeriei Rapidului a susținut că handbalista lui CSM București a fost înjurată de fanii alb-vișinii drept răspuns la comportamentul ei. Ungurean a adus în sprijinul afirmațiilor sale o filmare de la un meci de dintre Rapid și CSM București în care cvadruplul „Balon de Aur” din handbalul feminin îi înjură pe suporterii de sub Podul Grant.

”Ne-a înjurat de morți și de familie”

Despre Cristina Neagu eu nu am ce să spun. Este o handbalistă formidabilă. Noi nu înjurăm la meciurile de handbal. Și domnișoara Cristina Neagu ne înjură de morți și de familie. Atunci da-ți-ne voie și nouă să ne permitem niște înjurături, dar fără organe genitale, fără familie, fără morți.

Au fost niște înjurături ”frumoase” din punctul meu de vedere. O respectăm pe handbalista Cristina Neagu, dar în contextul în care ea ne înjură de morți și de familie, mi se pare normal să o înjurăm și noi pe ea”, a spus cel poreclit Bocciu pentru Fanatik.

Imaginile le dau dreptate rapidiștilor. Faza despre care vorbește liderul peluzei rapidiste se petrece într-un meci jucat anul trecut, în Giulești. În minutul 22 al reprizei secunde, CSM București a beneficiat de o aruncare de la 9 metri, la scorul de 29-27 pentru gazde.

Comentatorul partidei, în direct: ”Nu e cea mai bună reacție”

Cristina Neagu a înscris, iar după gol, pe drumul spre banca de rezerve, începe să gesticuleze în direcția fanilor alb-vișinii. Pe buzele ei se poate citi „Băga-mi-aș p**a în m**ții voștri, băga-mi-aș p**a în voi”.

Fanii Rapidului fac show și la meciurile echipei de handbal. Foto Facebook

Fanii Rapidului fac show și la meciurile echipei de handbal. Foto Facebook

De altfel, și comentatorul partidei de atunci, Adrian Costeiu, a remarcat comportamentul handbalistei. „Da, nu e cea mai bună reacție. Foarte nervoasă Cristina Neagu”, se aude spunând Costeiu.

Persona non grata pentru giuleșteni

Bocciu susține așadar că acesta este singurul motiv pentru care Cristina Neagu a fost înjurată de fanii giuleșteni. „Noi la handbalul suntem un magnet. Vin și copiii noștri și mamele noastre și soțiile noastre. Noi la handbal am eliminat orice urmă de înjurătură. Noi nici nu vrem să mai discutăm despre Cristina Neagu pentru că s-a victimizat prea mult.

Pentru noi a devenit persona non grata. Nu cunoaștem nicio Cristina Neagu. În contextul în care tu ne înjuri de morți și de familie, tu ce te aștepți din partea noastră? Să venim să îți dăm flori? Nu suntem masochiști”, a concluzionat Liviu Ungurean.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”