Niciunul nu era vaccinat/Tată, mamă și fiu, morți în aceeași zi de COVID

Niciunul nu era vaccinat/Tată, mamă și fiu, morți în aceeași zi de COVID

O întreagă familie din Giurgiu, infectată cu COVID-19, a murit în aceeași zi. Singura cunoscută cu comorbidități era mama, în vârstă de 65 de ani, care la internare a prezentat obezitate de gradul trei, spun surse medicale pentru Gândul .

Surse medicale au declarat pentru Gândul că, în cadrul Spitalului Județean de Urgență Giurgiu s-a înregistrat, în cursul zilei de miercuri, 14 octombrie, decesul unei familii (tată, mamă și fiu) cu vârste de 69 și 65 de ani, respectiv 35 de ani.

Niciunul dintre cei trei nu era vaccinat

Singura cunoscută cu comorbitități era mama, în vârstă de 65 de ani, care la internare a prezentat obezitate grad III, diabet insulino-dependent, afecțiune greu de ținut sub control. Din păcate, pentru niciunul nu s-a mai putut face nimic, infecția cu SARS-COV-2, fiind mult prea agresivă pentru ei. Niciunul dintre cei trei nu era vaccinat, mai spun sursele medicale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…