Nicolae Ciucă: Performanţă istorică pentru lotul de canotaj al României. Continuă drumul de aur al canotajului românesc

Nicolae Ciucă: Performanţă istorică pentru lotul de canotaj al României. Continuă drumul de aur al canotajului românesc

„Performanţă istorică pentru lotul de canotaj al României, care a dominat finalele probelor la Campionatele Europene de la München. Îi felicit cu multă căldură pe tinerii sportivi pentru rezultatele extraordinare şi pentru determinarea de a obţine victoria! Continuă drumul de aur al canotajului românesc! ÎI felicit pe antrenori şi pe toţi cei care au făcut posibil acest succes remarcabil! Suntem mândri de campionii României!” , este mesajul transmis de premierul Nicolae Ciucă pe pagina de Facebook a Guvernului României.

Echipajul feminin de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Iuliana Buhuş, Ancuţa Bogdan, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş şi Adrian Munteanu a obţinut medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen.

România a câştigat opt medalii la Munchen, dintre care cinci de aur (probă de 8+1 feminin, dublu rame feminin, dublu rame masculin, două vâsle feminin, simplu vâsle feminin categoria uşoară) şi trei de bronz (patru rame feminin, patru rame masculin şi patru vâsle masculin).

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean