Nicolae Ciucă: Performanţă istorică pentru lotul de canotaj al României. Continuă drumul de aur al canotajului românesc

Nicolae Ciucă: Performanţă istorică pentru lotul de canotaj al României. Continuă drumul de aur al canotajului românesc

„Performanţă istorică pentru lotul de canotaj al României, care a dominat finalele probelor la Campionatele Europene de la München. Îi felicit cu multă căldură pe tinerii sportivi pentru rezultatele extraordinare şi pentru determinarea de a obţine victoria! Continuă drumul de aur al canotajului românesc! ÎI felicit pe antrenori şi pe toţi cei care au făcut posibil acest succes remarcabil! Suntem mândri de campionii României!” , este mesajul transmis de premierul Nicolae Ciucă pe pagina de Facebook a Guvernului României.

Echipajul feminin de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Iuliana Buhuş, Ancuţa Bogdan, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereş, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş şi Adrian Munteanu a obţinut medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen.

România a câştigat opt medalii la Munchen, dintre care cinci de aur (probă de 8+1 feminin, dublu rame feminin, dublu rame masculin, două vâsle feminin, simplu vâsle feminin categoria uşoară) şi trei de bronz (patru rame feminin, patru rame masculin şi patru vâsle masculin).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...