Nicolae Dică (FCSB) - Jucătorii au demonstrat că au valoare de Champions League

Nicolae Dică (FCSB) - Jucătorii au demonstrat că au valoare de Champions League

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, marți seara, că este mulțumit de atitudinea jucătorilor săi în meciul cu Sporting Lisabona, scor 0-0, precizând că aceștia au demonstrat că "au valoare de Champions League".

"Băieții s-au dăruit azi, au dat totul pe teren. Consider că am făcut un joc defensiv bun. Am avut unele probleme la acest capitol în campionat, dar în seara asta am arătat bine. Jucătorii au demonstrat că au valoare de Champions League", a spus Dică la postul Sport.ro.

Tehnicianul a adăugat că Sporting Lisabona are prima șansă la calificarea în grupele Ligii Campionilor în ciuda faptului că returul va avea loc la București. "Șansele de calificare au rămas aceleași și după acest rezultat de egalitate. Sporting Lisabona are prima șansă, dar noi vom încerca să ne calificăm, mai ales dacă vom arăta aceeași atitudine ca în partida din seara asta. Îmi doresc ca stadionul să fie plin la meciul retur. Sperăm să ne calificăm și să îi facem bucuroși pe suporteri. Pentru retur cred că e posibil ca Budescu să revină, dar în ceea ce îl privește pe Bălașa va fi foarte greu", a menționat Dică.

Echipa de fotbal FCSB a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputată marți seara, în deplasare, cu Sporting Lisabona, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor. Partida retur este programată în 23 august, la București.

AGERPRES (AS-editor: Marius Țone, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina