Nicolae Stanciu a marcat pentru Anderlecht, în campionatul Belgiei

Nicolae Stanciu a marcat pentru Anderlecht, în campionatul Belgiei

Mijlocașul român Nicolae Stanciu a marcat un gol pentru Anderlecht, care a învins-o pe Sint-Truidense VV cu scorul de 3-1, duminică, la Bruxelles, într-un meci din etapa a 22-a a campionatului de fotbal al Belgiei.

Pentru vicecampioana Belgiei au marcat Youri Tielemans (31, 90 — penalty), după ce tot el ratase un penalty (31) și Nicolae Stanciu (65), golul oaspeților fiind reușit de Pieter Gerkens (71).

Stanciu, autorul a 3 goluri în 16 meciuri de campionat, a jucat tot meciul, iar Alex Chipciu a fost înlocuit în minutul 84.

Mijlocașul Răzvan Marin, transferat vineri la Standard Liege, a debutat cu stângul în tricoul noii sale echipe, care a fost învinsă de campioana FC Bruges cu scorul de 3-0, la Liege. Marin a intrat în minutul 80 al partidei, când oaspeții conduceau, prin golurile marcate de Jelle Vossen (22), Ruud Vormer (66) și Wesley (70).

KRC Genk, viitoarea adversară a Astrei Giurgiu în Europa League, s-a impus cu 1-0 în meciul jucat în deplasare cu AS Eupen, prin golul lui Mbwana Samatta (82).

Rezultate:

Vineri
KAA Gent — Sporting Charleroi 1-0

Sâmbătă
KV Kortrijk — SV Zulte Waregem 2-3
Mouscron — Lokeren 2-1
Waasland-Beveren — KV Oostende 0-1
AS Eupen — KRC Genk 0-1

Duminică

Standard Liege — FC Bruges 0-3
Anderlecht — Sint-Truidense VV 3-1
KV Mechelen — KVC Westerlo 1-2

FC Bruges ocupă primul loc, cu 46 puncte, urmată de Anderlecht, 44 p, SV Zulte Waregem, 43 p, KV Oostende, 39 p, KAA Gent, 35 p, etc. Standard Liege ocupă locul 8, cu 31 puncte, iar Genk se află pe 9, cu 31 puncte. Mouscron, formația antrenată de Mircea Rednic, este ultima (16), cu 15 puncte.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro