Nicolae Stanciu, la primele sale goluri pentru Anderlecht, în Europa League

Nicolae Stanciu, la primele sale goluri pentru Anderlecht, în Europa League

Mijlocașul român Nicolae Stanciu a marcat primele sale goluri pentru Anderlecht, două la număr, joi seara, la Bruxelles, în meciul câștigat cu scorul de 6-1 în fața formației germane FSV Mainz, în Grupa C a competiției de fotbal Europa League.

Stanciu a marcat în minutele 9 și 41, ambele după pase venite de la compatriotul său Alex Chipciu. La primul gol, internaționalul român l-a surprins pe portarul Loessl cu un șut la colțul scurt, de pe partea dreaptă. La a doua reușită, Stanciu a marcat cu un șut din marginea careului.

Pentru vicecampioana Belgiei au mai înscris Youri Tielemans (62), polonezul Lukasz Teodorczyk (89, 90+4 — penalty) și Massimo Bruno (90+2). Pentru oaspeți a marcat Pablo De Blasis (15).

Stanciu a fost înlocuit cu Badji în minutul 67, iar Chipciu a părăsit terenul în minutul 56, lăsându-i locul lui Diego Capel.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale