Nicole Kidman a dezvăluit că are patima jocurilor de noroc la o ceremonie din Las Vegas

Nicole Kidman a destăinuit că e pasionată de jocurile de noroc duminică, pe covorul roşu de la Country Music Awards în Las Vegas, unde a poposit alături de soţul ei, muzicianul Ketih Urban, actriţa destăinuind, însă, că e o "cartoforă raţională, nu impulsivă", informează contactmusic.com.

Nicole Kidman a dezvăluit că are patima jocurilor de noroc la o ceremonie din Las Vegas (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Paparazzi admit că Nicole a arătat uluitor pe covorul roşu de la Country Music Awards, unde l-a însoţit pe Keith Urban. Actriţa a purtat o rochie lungă până în pământ, creaţia casei de modă Alexander Mcqueen. Ketih a ieşit la rampă la gală, unde a cântat cea mai recentă piesă a sa, "Wasted Time".

Într-o conversaţie cu reporterii dinaintea ceremoniei, Nicole şi Ketih au recunoscut că nu sunt străini de oraşul păcatelor şi al pierzaniei, Las Vegas. De multe ori, cuplul s-a destins la jocurile de noroc din metropolă. Nicole a mărturisit că are patima jocurilor de noroc. Actriţa a destăinuit că nu se bazează pe hazard şi instinct, ci e extrem de raţională când pariază.

"E extrem de calculată.", a spus Keith Urban."E disciplinată", a adăugat Urban.

Nicole a ma spus pentru Entertainment Tonight: "Ei, nu sunt chiar aşa de bună. Am o sumă mică de bani, pariez, apoi mă retrag. Sunt genul acela de cartoforă. Nu pariez pe sume mari."

Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul "Pe viaţă şi pe moarte", în regia lui Gus Van Sant. A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum "Ce vrăji au mai făcut fetele" (1998), alături de Sandra Bullock, şi în filme de autor, precum "Dogville" de Lars Von Trier. În 1999, Kidman a jucat în "Cu ochii larg închişi", în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002).

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Analiză Bloomberg / Când şi cum se va termina pandemia?

2 Adevărul iese la iveală! / Profesor Neurobiologie Stanford: COVID-19 nu este COVID și nu este nou. Este SARS2

3 Academicianul Victor Voicu, general în retragere: Cum poți deosebi o epidemie de o armă biologică și de ce mil…

4 TASS / Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute. Când este cel mai activ

5 Analiză New York Times / De ce rata deceselor cauzate de COVID-29, în Germania, este mai scăzută față de alte s…

recomandări

Te ia DNA: Dan Iulian Idolu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Mic dejun englezesc