Nicușor Dan: Am votat pentru un București necorupt, pentru o nouă clasă politică

Nicușor Dan: Am votat pentru un București necorupt, pentru o nouă clasă politică

Nicușor Dan, candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul la funcția de primar general al Capitalei, spune că a votat pentru un București necorupt și pentru o nouă clasă politică, el îndemnând alegătorii să își exprime duminică opțiunea electorală.

"Vreau să mulțumesc sutelor de oameni care au muncit pentru campanie, inclusiv cei care s-au trezit la 5 dimineață astăzi ca să supravegheze votul din partea noastră. Am votat pentru un București necorupt, am votat pentru o nouă clasă politică, nu pentru una care și-a dovedit și corupția și incompetența. Vreau să îndemn oamenii să iasă la vot. De câte ori oamenii au ieșit la vot în număr mare s-au produs schimbări importante în România și sunt convins că putem să o facem azi. Îi îndemn pe oameni să aibă încredere în toți ceilalți care au același vot ca și ei, să aibă încredere că împreună putem să construim o societate în care ne decidem noi singuri destinul", a declarat Nicușor Dan, la ieșirea de la urne.

Întrebat dacă este emoționat, el a răspuns că simte responsabilitate față de mulți oameni care au muncit în campanie.

"Vom merge din secție în secție. Ne vom vizita oamenii care supraveghează alegerile pentru noi și la ora 21,00 sper să ne regăsim cu vești bune", a afirmat Nicușor Dan.

Nicușor Dan a votat la Școala nr. 279 "Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril" din sectorul 6 al Capitalei.

AGERPRES/ (A — autor: Roberto Stan, editor: Andreea Rotaru, editor online: Irina Giurgiu)

Citiți mai mult:

* LIVE UPDATE Alegeri Locale 2016

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria