Nicușor Dan, despre Dacian Cioloș: Mulți români așteaptă ca dumnealui să continue în fruntea Guvernului

Nicușor Dan, despre Dacian Cioloș: Mulți români așteaptă ca dumnealui să continue în fruntea Guvernului

Președintele USR, Nicușor Dan, a declarat miercuri că partidele care au "aceeași idee de dezvoltare" cu a premierul Dacian Cioloș ar trebui să-l susțină declarativ în campania electorală pentru ocuparea fotoliului de prim-ministru, după alegerile din decembrie.

"Eu cred că domnul Cioloș are o importantă încredere populară. Cred că mulți români au văzut în dumnealui o speranță de schimbare și prin asta mulți români așteaptă ca dumnealui să continue în fruntea Guvernului și atunci cred că mersul logic al lucrurilor este ca domnul Cioloș să vină cu proiectele dumnealui în continuare și anumite partide care au aceeași idee de dezvoltare a României în continuare să-l susțină declarativ în campania electorală, pentru ocuparea fotoliului de prim-ministru, după alegeri. Cred că invers, și a spus-o și domnul Cioloș, nu este foarte fezabil, dumnealui s-a angajat să guverneze pe perioada aceasta limitată și nu cred că ar fi potrivit", a susținut Dan, la o conferință de presă dedicată prezentării programului politic al USR.

AGERPRES/(A — autor: Sorin Peneș, editor: Claudia Stănescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina