Nicuşor Dan: Dorina Lazăr este din nou managerul Teatrului Odeon

Nicuşor Dan: Dorina Lazăr este din nou managerul Teatrului Odeon

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, transmite că a semnat dispoziţia privind reintegrarea Dorinei Lazăr pe postul de manager al Teatrului Odeon, aflat în subordinea Primăriei Capitalei.

"Dorina Lazăr a fost demisă abuziv din această funcţie în 2017, iar anul trecut a câştigat procesul cu primăria pe această speţă. În ciuda deciziei definitive a instanţei, fosta conducere a PMB n-a făcut nimic pentru a pune în aplicare hotărârea judecătorească, lucrurile trenând excesiv. Am vorbit astăzi la telefon cu Dorina Lazăr şi m-am bucurat să-i pot da vestea bună pe care o aştepta de atâta vreme: începând de azi, este din nou managerul Teatrului Odeon. Îi doresc mult succes", a scris edilul general pe Facebook.

Primăria Municipiului Bucureşti anunţa în august 2017 încetarea contractului de management la Teatrul Odeon în cazul Dorinei Lazăr "ca urmare a nerespectării clauzelor contractuale". Potrivit PMB, măsura a fost luată în baza raportului Corpului de control al primarului general, care a vizat, printre altele, "verificarea aspectelor organizatorice, financiare şi respectarea legalităţii privind încheierea şi derularea contractelor comerciale".

Pe 5 septembrie, Senatul UNITER a solicitat, într-o scrisoare deschisă transmisă primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, repunerea Dorinei Lazăr în funcţia de director al Teatrului Odeon, invocând meritele artistice şi manageriale ale actriţei, care slujeşte Teatrul Giuleşti-Odeon încă din 1969.

Ulterior, Dorina Lazăr a câştigat procesul cu Primăria Capitalei, instanţa anulând Dispoziţia nr.1181 din data de 24.08.2017 a Primarului Municipiului Bucureşti. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! Vedetuța Beatrice are problemuțe la dosar?

2 Așa o fi? / Adrian Năstase, „regele imobiliarelor” din Militari? / Dezvăluiri care te lasă cu gura căscată

3 Turnătorul Isărescu s-a pișat cu boltă pe oamenii care muncesc onest în această țară! / Băi, nenorocitule, nu îț…

4 Culisele angajării Proastei României la BNR pe un salariu net de 16.000 de lei / lunar

5 Ana Birchall: În urma deciziei de astăzi a CJUE instanțele de judecată pot anula actele Secției Speciale / Actel…