Nicuşor Dan, Dragoş Dragoteanu şi Mihnea Bărbulescu, în cursa USR Bucureşti de desemnare a candidatului la Primăria Capitalei

Nicuşor Dan, Dragoş Dragoteanu şi Mihnea Bărbulescu, în cursa USR Bucureşti de desemnare a candidatului la Primăria Capitalei

Trei candidaţi s-au înscris în cursa internă a USR Bucureşti, pentru desemnarea unui candidat la Primăria Capitalei, aceştia fiind Nicuşor Dan, Dragoş Dragoteanu şi Mihnea Bărbulescu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Roxana Wring, preşedinte al organizaţiei.

Ea a menţionat că în prezent Biroul Municipal lucrează la elaborarea unui regulament în vederea desemnării candidatului, după ce duminică s-a încheiat termenul pentru înscrierea în competiţia internă.

"Biroul Municipal trebuie să elaboreze acest regulament. Cu siguranţă vor fi dezbateri, dar încă nu e nimic pus pe hârtie. Deîndată ce va fi pus pe hârtie, va fi făcut şi public. (...) Toate lucrurile acestea sunt în plină dezbatere în interiorul partidului, se discută care va fi cea mai bună metodă de a organiza aceste alegeri interne. (...) Se iau în considerare şi nişte alegeri de tip primaries, dar lucrurile nu sunt încă finalizate", a precizat ea.

Totodată, Wring şi-a reiterat convingerea că este preferabilă desemnarea unui candidat unic al Opoziţiei, stabilit în urma unor alegeri de tip primaries.

Nicuşor Dan este deputat independent, fost preşedinte al Uniunii Salvaţi România, clasat pe locul secund la alegerile precedente pentru Primăria Capitalei.

Dragoş Dragoteanu candidează de asemenea în cursa internă a USR pentru desemnarea candidatului la Primăria Sectorului 6, iar Mihnea Bărbulescu este membru al USR Sector 1. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată decăderea unei dive...

2 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…

3 Regele proștilor și-a băgat partidul în faliment! / Ponta pierde și salariul și Tesla X de 130.000 de euro de l…

4 AUDIO „Vin și te iau din pat și acolo la tine, de față cu mumă-ta și cu tac-tu, îți tai capu’!”

5 Interesant ce spune profesorul de la Yale / Rămâne de văzut dacă a fost prostie sau intenție