Nicuşor Dan, Dragoş Dragoteanu şi Mihnea Bărbulescu, în cursa USR Bucureşti de desemnare a candidatului la Primăria Capitalei

Trei candidaţi s-au înscris în cursa internă a USR Bucureşti, pentru desemnarea unui candidat la Primăria Capitalei, aceştia fiind Nicuşor Dan, Dragoş Dragoteanu şi Mihnea Bărbulescu, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Roxana Wring, preşedinte al organizaţiei.

Ea a menţionat că în prezent Biroul Municipal lucrează la elaborarea unui regulament în vederea desemnării candidatului, după ce duminică s-a încheiat termenul pentru înscrierea în competiţia internă.

"Biroul Municipal trebuie să elaboreze acest regulament. Cu siguranţă vor fi dezbateri, dar încă nu e nimic pus pe hârtie. Deîndată ce va fi pus pe hârtie, va fi făcut şi public. (...) Toate lucrurile acestea sunt în plină dezbatere în interiorul partidului, se discută care va fi cea mai bună metodă de a organiza aceste alegeri interne. (...) Se iau în considerare şi nişte alegeri de tip primaries, dar lucrurile nu sunt încă finalizate", a precizat ea.

Totodată, Wring şi-a reiterat convingerea că este preferabilă desemnarea unui candidat unic al Opoziţiei, stabilit în urma unor alegeri de tip primaries.

Nicuşor Dan este deputat independent, fost preşedinte al Uniunii Salvaţi România, clasat pe locul secund la alegerile precedente pentru Primăria Capitalei.

Dragoş Dragoteanu candidează de asemenea în cursa internă a USR pentru desemnarea candidatului la Primăria Sectorului 6, iar Mihnea Bărbulescu este membru al USR Sector 1. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Expert biolog de la Rutgers University subliniază că virusul ar putea să se fi scurs de la Institut…

2 VIDEO Priviți! Aceste specimene tocmai au intrat în țară! Ascultați ce spun!

3 VIDEO Primarul PSD al comunei tulcene Crişan a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant luând m…

4 VIDEO Imagini fără precedent pe timp de pace! Priviți imaginile cu căpitanul portavionului USS Theodore Roosev…

5 Profesorul Sarafoleanu / Marii noștri epidemiologi nu sunt puși unde trebuie. Aș vrea să-i văd în jurul președi…

recomandări

Te ia DNA: Danut Groza

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Top 10 piscine din lume