Nicușor Dan: Nu se pune problema excluderii lui Clotilde Armand din USR; sesizarea la adresa sa va fi analizată

Nicușor Dan: Nu se pune problema excluderii lui Clotilde Armand din USR; sesizarea la adresa sa va fi analizată

Președintele USR, Nicușor Dan, a declarat luni că, în acest moment, nu se pune problema excluderii lui Clotilde Armand din partid, dar a confirmat că "organele abilitate" din cadrul formațiunii vor discuta o sesizare internă privind-o pe aceasta legată de absența ei de la mai multe ședințe pregătitoare și de plen ale Consiliului Local Sector 1.

"Este o simplă sesizare internă, așa cum sunt multe sesizări interne într-o structură de câteva mii de oameni. Ea (sesizarea — n.r.) o să fie analizată de organele abilitate, de Biroul Național și de Comisia de Etică, dar pentru moment nu s-a întâmplat nimic. Este o simplă sesizare, așa cum sunt multe altele. În mod normal, ea ar fi trebuit să rămână internă, până la o decizie ", le-a precizat Nicușor Dan jurnaliștilor într-o conferință de presă la Parlament.

Întrebat dacă Clotilde Armand riscă să-și piardă funcția de consilier la Sectorul 1 sau chiar să fie dată afară din USR, Nicușor Dan a răspuns: "Pentru moment nu se pune problema de așa ceva".

"Repet, este o simplă sesizare, așa cum sunt multe altele", a subliniat președintele USR.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”