Nicușor Dan spune că USR va colabora cu Cioloș pe politici publice

USR va colabora cu fostul premier Dacian Cioloș pe politici publice, a declarat, joi, președintele Uniunii, Nicușor Dan.

El a arătat că întâlnirea parlamentarilor USR cu fostul premier, care a avut loc joi la Palatul Parlamentului, a fost o primă discuție după campania electorală, de fapt o reîntâlnire.

"În campania electorală am avut mai multe discuții. Acum a fost o primă reîntâlnire. A fost o discuție cordială, între oameni care s-au susținut în campania electorală. Legat de viitor, în afară de ideea domniei sale, pe care ne-a expus-o, am vorbit foarte mult de lipsa de politici publice din spațiul public. De fapt, vedem cu toții dispute sterile între politicieni, însă nu vedem politici publice cu care clasa politică să vină către cetățeni. Colaborarea pe care o s-o avem va fi pe partea de politici publice. Nu refuzăm expertiză în nicio parte", a precizat Nicușor Dan.

Acesta a adăugat că "următoarele alegeri sunt foarte departe". "Dar pe politici publici, fără îndoială, vom colabora", a completat liderul USR.

Fostul premier Dacian Cioloș a anunțat joi că, în perioada următoare, va lansa o structură asociativă bazată pe platforma ''România 100'' și intenționează să colaboreze în acest sens cu USR și PNL. Potrivit acestuia, noua structură nu va fi partid politic.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

2 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

3 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

4 Cum arăta geanta cu 3,8 milioane de dolari cash cu mita primită de Elena Udrea în sediul PDL / Afară, lumea prot…

5 Pro România, partidul CIE / SIE: Predoiu-general, Ponta-copil de trupă, Anghelache-aport valutar