Nicuşor Dan: USB devine Uniunea Salvaţi România şi vom candida la alegerile parlamentare din toamnă

Nicuşor Dan: USB devine Uniunea Salvaţi România şi vom candida la alegerile parlamentare din toamnă

 Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, care a ieşit pe locul doi, după exit-poll-uri, cu 29%, a anunţat că Uniunea Salvaţi Bucureştiul devine Uniunea Salvaţi România şi va candida la alegerile parlamentare din toamnă. Conform exit-poll-urilor, USB este pe locul al doilea la alegerile locale din Capitală, după PSD.

La închiderea urnelor, când rezultatele exit-poll-urilor arată USB pe locul al doilea la votul din Bucureşti, Nicuşor Dan a declarat: „Faptul că bucureştenii au aflat de USB şi ne-au votat în număr aşa de mare li se datorează. USB este formată din oameni care n-au mai făcut politică până acum, sunt oameni care sunt competenţi în meseria lor, care fac un sacrificiu faţă de cariera lor pentru a apăra binele public. Nu facem asta pentru funcţii publice, nu facem asta pentru bani, facem ceea ce facem pentru binele comun. pentru că actuala clasă politică ne-a dezamăgit de atât de multe ori încât realmente nu se mai putea”.

Nicuşor Dan a adăugat că: „Lipseşte o forţă politică care să reprezinte cetăţenii care s-au săturat de un întreg mod de a face politică, tocmai de aceea USB devine Uniunea Salvaţi România şi va lupta pentru locuri în Parlament, la alegerile parlamentare din toamna acestui an. Avem uşile deschise pentru toate grupurile de cetăţeni care au încercat să lupte cu sistemul, pentru partidele politice noi. Sperăm să putem aduce o forţă”. De săptămâna viitoare USB va avea mandate de consilieri în cele şapte primării din Bucureşti.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…