Nicușor Stanciu, omul meciului în care Cristiano Ronaldo a marcat un gol fabulos VIDEO

Nicușor Stanciu, omul meciului în care Cristiano Ronaldo a marcat un gol fabulos VIDEO

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul lui Al Nassr, învingătoare cu 2-1 în fața lui Damac, într-un meci contând pentru etapa a 10-a din campionatul Arabiei Saudite. Portughezul a marcat un gol superb din lovitură liberă, dar omul meciului a fost românul Nicoșor Stanciu.

Internaționalul ”tricolor” a fost ales cel mai bun de pe teren în partida dintre Al Nassr și Damac, chiar dacă echipa antrenată de Cosmin Contra a pierdut. Nicușor Stanciu a primit cea mai mare notă din partea specialiștilor saudiți. Pasa fabuloasă dată de mijlocașul echipei naționale a României i-a deschis drumul către gol lui Nkoudou, iar Damac a condus la pauză cu 1-0.

Nicușor Stanciu îi impresionează pe arabi. Foto Profimedia

Damac venea după 3 meciuri fără înfrângere, între care un egal cu Al Hilal și două victorii cu Al Hazem și Al Khaleej. Echipa românilor Stanciu și Contra au pierdut dramatic cu Al Nassr, și se află pe locul 11 în campionatul Arabiei Saudite, 11.

Și Cristiano Ronaldo s-a remarcat, reușind un gol superb, din lovitură liberă, a 61-a reușită din fază fixă pentru portughez în liga arabă. "Mi-a spus că va marca exact înainte să execute lovitura liberă! Are 38 de ani și continuă să mă uimească. Este cel mai mare fotbalist din istorie", a comentat la final coechipierul său, Talisca.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?