Nigel Farage anunţă că Partidul Brexit îşi schimbă numele şi se va opune restricţiilor antiepidemice

Nigel Farage anunţă că Partidul Brexit îşi schimbă numele şi se va opune restricţiilor antiepidemice

Cunoscutul militant britanic anti-UE, Nigel Farage, intenţionează să schimbe actuala denumire a formaţiunii al cărei lider este, Partidul Brexit, în Reformarea Regatului Unit (Reform UK), care să se focalizeze de acum pe combaterea restricţiilor aplicate de guvern în plină pandemie, a anunţat el într-un editorial publicat luni, potrivit dpa.

Farage, una dintre vocile majore care a militat pentru campania pentru ieşirea Marii Britanii din UE, a cerut Comisiei electorale să schimbe denumirea formaţiunii, a relatat agenţia de presă PA.

'Aşa cum am promis, continuăm să urmărim îndeaproape negocierile comerciale ale guvernului cu UE pentru a garanta un Brexit adecvat', a spus Farage, adăugând: 'Viitoare reforme în mai multe domenii sunt de asemenea vitale pentru viitorul naţiunii noastre'.

Partidul său intenţionează să-şi extindă programul pentru a include politici privind COVID-19 şi să propună reforme în alte domenii.

Preşedintele partidului, Richard Tice, îi împărtăşeşte poziţia: 'O nouă abordare este esenţială, astfel încât guvernul să lucreze pentru oameni, nu pentru sine. Problema cea mai urgentă vizează o nouă strategie pentru coronavirus, pentru ca noi să învăţăm să trăim cu acesta şi nu să ne ascundem de frică lui'.

Farage speră că strategia va atrage sprijinul din partea celor ale căror afaceri sunt puternic afectate de restricţiile impuse pentru a preveni răspândirea SARS-CoV-2. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public