Nike a prezentat prima încălțăminte sport cu șireturi care se leagă singure

Nike a prezentat prima încălțăminte sport cu șireturi care se leagă singure

Fanii trilogiei "Înapoi în viitor" sunt mulțumiți după ce Nike a prezentat miercuri, la New York, prima încălțăminte sport cu legare automată a șireturilor, amintind de cea purtată de Marty McFly în al doilea film al seriei.

Botezată HyperAdapt 1.0, încălțămintea revoluționară are captatori la nivelul călcâiului, care activează legarea de îndată ce piciorul a intrat bine în gheată. Disponibile în trei culori (negru, alb sau gri), ghetele vor fi în magazine aproape de sfârșitul anului, potrivit PDG-ului Nike, Mark Parker. Ar putea fi prin urmare un frumos cadou de Crăciun. Încălțămintea poate fi procurată totuși începând din vară, cu condiția înscrierii gratuite în club Nike+.

În 21 octombrie 2015, chiar în ziua în care Marty McFly apărea în viitor în film, Nike dezvăluia Air Mags, modelul pe care îl purta eroul trilogiei. Modelul a fost disponibil totuși în ediție limitată, profiturile fiind vărsate fundației actorului Michael J. Fox (Marty McFly în film), care luptă împotriva bolii Parkinson.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...