Nimic nu ne mai salvează de căcații ăștia? Noul șef al Jandarmeriei este tot din Teleorman!

Nimic nu ne mai salvează de căcații ăștia? Noul șef al Jandarmeriei este tot din Teleorman! Deci, ministresa din Teleorman l-a pus șef la jandarmi tot pe unul din Teleorman. Proasta din fruntea Guvernului este tot din Teleorman, iar infractorul care a pus toate aceste marionete în funcții este tot din Teleorman! Asta e deja paranoia, fraților! Vă dați seama despre ce vorbim, deja?

Comunicatul oficial al MAI:

„Începând cu data de 15 august a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonel Ionuț Cătălin Sindile, a fost împuternicit în funcția de Inspector General al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

 Această decizie a fost luată având în vedere importanța sarcinilor ce revin Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, precum și necesitatea asigurării, cu celeritate, a actului managerial.

Colonelul Ionuț Cătălin Sindile are 40 de ani și este născut în județul Teleorman.

A absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, la arma jandarmi, în anul 2000 și are o experiență de 18 ani în Jandarmeria Română.

Ionuț-Cătălin Sindile are o relevantă activitate profesională în cadrul Jandarmeriei Române, inclusiv mai multe misiuni internaționale sub egida Uniunii Europene”

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

3 Un imbecil

4 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

5 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică